Belépőjegyet ad a Burj Khalifa kilátójába az Emirates azoknak az utasainak, akik  bármelyik osztályra június 11. és június 23. között foglalnak repülőjegyet, az Emirates-beszállókártya emellett számos más kedvezményre jogosítja fel birtokosait Dubajban egész nyáron – közölte a légitársaság.

Minden évben tízezrek szállnak fel Budapestről, hogy átélhessék azt a lélegzetelállító élményt, amit Dubaj tud nyújtani – olvasható az Emirates közleményében. Ez az örökké fejlődő, folyton az innovációs lehetőségeket kereső város, ahol egyik pillanatról a másikra a semmiből tűnnek fel felhőkarcolók, mesterséges szigetek, modern építészeti csodák, nem éri be pusztán a lenyűgöző jelzővel. Dubaj mindenből a legeket kínálja, legyen szó építészetről, gasztronómiáról vagy éppen panorámáról.

A felejthetetlen élményben most bárkinek része lehet, aki június 23-ig él az Emirates légitársaság rendkívüli ajánlatával. Ezen a nyáron ugyanis Dubajba szóló repülőjegyek mellé egy belépő jár a világ tetejére, a Burj Khalifa kilátójába, ahonnan varázslatos panoráma nyílik az egész városra.

Forrás: Emirates

Dubaj egyik legalapvetőbb csodája az, hogy mindenkinek képes tökéletes programot kínálni, bárhogy is képzelik el az ideális nyaralást az ideutazók. Itt bárkinek egy szempillantás alatt teljesülhet minden kívánsága, függetlenül attól, hogy gasztronómiai kalandokra, az ősi tengerpartokon eltöltött csendes délelőttökre, városi barangolásra, vagy épp egy frissítő fürdőélményre vágyik.

Aki szeretné átélni ezeket a felejthetetlen élményeket, annak nincs más dolga, mint megváltani a Dubajba szóló repülőjegyét, az Emirates bármelyik osztályára június 11. és június 23. között.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Ezt követően már csak azt kell megtervezniük, hogy mivel szeretnék tölteni a vakációjukat. A beszállókártya tartalmazza a Burj Khalifa kilátójába szóló belépőt, de ezen kívül is tartogat meglepetéseket.

A My Emirates Pass birtokában a pihenni vágyók világhírű éttermekben, élményparkokban vagy luxusfürdőkben érvényesíthetik az akár 50 százalékos kedvezményt, továbbá a nemzetközi divat- és fitnessmárkákat is kedvezőbb áron vásárolhatják meg a kijelölt üzletekben, beszállókártyájuk és érvényes személyazonosító okmányuk felmutatásával, egészen augusztus 31-ig.

Legyen szó hosszú ideje tervezett nyaralásról, vagy hirtelen ötlettől vezérelt vakációzásról, érdemes megragadni az alkalmat, és élni a rendkívüli akció kínálta lehetőséggel, mert az ilyen élményektől lesz igazán emlékezetes az utazás.

A zökkenőmentes utazási élményt és a fedélzeti kikapcsolódást szolgálja az Emirates díjnyertes szórakoztató rendszere, az ice, amely 4000 csatornát, a legfrissebb filmeket, és a klasszikusoktól egészen az újdonságokig terjedő zenei kínálatot nyújtja utasainak. A regionális konyha alapjaira építő fogások, a minőségi italválaszték és a figyelmes vendéglátás mind azt szolgálják, hogy a pihenés már a repülőn elkezdődhessen.

A My Emirates Pass teljes kínálata itt érhető el, további információk az Emirates-ről, a foglalás részleteiről, valamint a felhasználási feltételekről a légitársaság weboldalán találhatók. A részletes foglalási feltételek a Magyarországra érvényes üzletszabályzatban olvashatók.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!