A CEAS – Central European Aviation Solutions Kft. magyarországi irodáját választotta az értékesítési és marketingfeladatok ellátására a tajvani központú 5 csillagos légitársaság az EVA Air – közölte lapunkkal a vezérképviselet.

Forrás: Boeing

Az EVA Air légitársaság magyarországi értékesítési és marketingmenedzseri feladatait Gyuricza Boglárka látja el a CEAS – Central European Aviation Solutions Kft. magyarországi irodájában.

A magyar utazók számára az Eva Air legfontosabb útvonala a Bécs-Bangkok-Tajpej járat, amely hetente négyszer közlekedik kedd, szerda, péntek és szombati napokon.

A járatokat teljesítő Boeing 787 Dreamlinerek közbenső leszállással közlekednek, mindkét irányban megállnak Thaiföld fővárosában, Bangkokban.

A légitársaságot sok magyar utazó választja, hogy kényelmesen és elfogadható áron jusson el Thaiföldre, amely hosszú ideje az ázsiai utak legkedveltebb célpontja.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Egyébként az EVA Air másik három napon, hétfőn, csütörtökön és vasárnap közvetlen járatokat üzemeltet az osztrák fővárosból Tajpejbe.

A tajvani légitársaság idén május 10-től teljesíti bécsi járatait a Boeing 787-9-es típussal.

Amint korábban megírtuk, az EVA Air a Tajpej és Bécs között hetente négyszer Bangkokon át közlekedő járatain a legnagyobb befogadóképességű és legújabb Dreamliner-változatra, a Boeing 787-10 típusra vált 2020. február 15-től. A hetente három alkalommal a közbenső bangkoki megálló nélküli, közvetlen járatokon megmarad a 787-9-es változat.

Az EVA Air idén júniusban vette át az első példányt a 787-10-esből, összesen 20 darabot állít majd forgalomba a legnagyobb befogadóképességű, GEnx-hajtóművekkel felszerelt Dreamliner-változatból.

A légitársaság 68 méteres törzshosszúságú Boeing 787-10-esei 342 utast szállíthatnak kétosztályos elrendezésben, 38-cal többet, mint a tavaly októberben forgalomba állított Boeing 787-9-esei.

Az EVA Air magántulajdonú cég, amelyet a világ egyik legnagyobb tengeri szállítmányozó vállalatcsoportja, az Evergreen alapított 1989-ben. A légitársaság központja a tajvani Taoyuan (Taojüan) repülőtér, amely Tajvan északi részén található. Az EVA Air híres prémium szolgáltatásairól és biztonságáról – az Eva Air a világ egyik legbiztonságosabb légitársasága. A SkyTrax 5 csillagos besorolásával büszkélkedhet, továbbá a „AirlineRatings” beválasztotta a 2019-es év világ legjobb légitársaságai közé.

Az EVA Air a világ 68 városába közlekedik, 83 repülőgépből álló flottát üzemeltet, meghatározó típusa a Boeing 787, a Boeing 777, az Airbus A321 és A330, és 2022 végéig összesen 24 darab Dreamlinert állít forgalomba.