Cosy Joon néven új, családok számára igénybe vehető, a gyermekek kényelmesebb utazását szolgáló üléseket mutatott be a francia Joon légitársaság Airbus A340-300-as szélestörzű repülőgépeinek fedélzetén.

Forrás: Joon

A Cosy Joon üléseken egy, vagy két felnőtt foglalhat helyet két gyermekkel. A középső négyes üléseken két gyermek számára egy 105×76 centiméteres „ágy” alakítható ki a fejtámlák áthelyezésével.

Az üléseket 2 év feletti gyermekek használhatják úgy, hogy a szülő mellettük foglal helyet.

Az üléseket felár mellett vehetik igénybe a családok, egy felnőtt és két gyermek számára 50, két felnőtt és két gyermek számára 80 euróért járatonként. Fontos, hogy a család egy foglalással utazzon.

A Joon Airbus A340-300-as repülőgépeinek turista osztályán négy sorban cserélték a Geven gyártó Piuma Sofa típusú üléseire a középső, négyes üléseket a 33 – 36 sorokban.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A családok az utazómagasság elérését követően kérhetik a személyzettől az ülések alakítását. A légitársaság kiegészítő biztonsági öveket is ad az ülésekhez, hogy a fekvő/alvó gyermekeket is biztonságban tudhassák a szülők egy esetleges turbulencia esetén.