A környezetbarát üzemeléshez kapcsolódó terveket, ötleteket vár a Wizz Air a Youth Challenge nevű programon keresztül, hogy a légitársaság továbbra is az egyik legzöldebb maradhasson.

A cég AIRportalhoz eljuttatott közleményében azt írta, a nemzetközi viadal kiváló alkalom, hogy az egyetemi és főiskolai hallgatók a Wizz Air vezetői által megnevezett, a valós életből merített üzleti feladat megoldásával tegyenek tanúbizonyságot üzleti érzékükről, kritikai gondolkodásukról és problémamegoldó készségükről.

Az idei kiírásban a hallgatóknak olyan kreatív, innovatív és egyedi ötlettel kell előállniuk, amely beilleszthető a Wizz Air fenntarthatósági stratégiájába, és hozzájárulhat ahhoz, hogy a Wizz Air maradjon Európa egyik legzöldebb légitársasága.

Fotó: AIRportal.hu

A Wizz Air szeptember 1-ig várja a csapatok jelentkezését a Wizz Youth Challenge honlapján, ahol további információkat találnak a verseny részleteiről. A döntőbe jutott versenyzők október 14-15-én lehetőséget kapnak arra, hogy a Wizz Air felsővezetésének prezentálják majd elképzeléseiket.

A nyertesek egy éven keresztül korlátlanul és ingyenesen utazhatnak a Wizz Air teljes hálózatán, emellett a légitársaság menedzsmentje meg is valósítja a legjobb terveket. A második és harmadik helyezett csapatok ingyenes retúr repülőjegyet kapnak majd, amelyet a WIZZ bármelyik úti céljára felhasználhatnak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.