Meghosszabbította hosszú évek óta tartó együttműködését a Menzies Aviation és az Easyjet, így a 37 országban jelenlévő földi kiszolgáló cég marad a diszkont légitársaság partnere 21 európai reptéren, beleértve Budapestet is.

A megújított szerződés értelmében a Menzies évente összesen több mint nyolcvanezer Easyjet-járat számára nyújtja a földi kiszolgálási tevékenységek széles skáláját több nagy európai reptéren. Ezek között az utaskezelés, a repülőgép-kiszolgálás, fedélzet takarítása és jégtelenítés területein működik együtt a két vállalat.

A Menzies nyújtja továbbra is a teljes földi kiszolgálást és a jégtelenítési szolgáltatást a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az Easyjet-járatok számára,
emellett Amszterdam, Nizza, Stockholm-Arlanda, Prága és a Man-sziget légikikötőiben is.

Fotó: AIRportal.hu

Az Easyjet elsőszámú bázisán, London-Luton repülőtéren is folytatódik a két cég együttműködése, valamint a Menzies további 11 spanyol reptéren utaskezelési és felügyeleti feladatokat lát el a jövőben a diszkont légitársaság részére.

Manchester és London-Gatwick repülőterein a brit cég jégtelenítési szolgáltatásokat, Edinburgh-ban pedig takarítást végez az Easyjet számára.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.