Közvetlen járatokat indít a nyári utazási időszakban Budapest és a népszerű törökországi nyaralóhely, Antalya között a török SunExpress légitársaság.

A SunExpress járatai 2019 május 15-től indulnak Antalya és Budapest között a Routes online menetrendi információi szerint, az útvonalat a cég Boeing 737-800-as repülőgépei teljesítik.

A járatok kezdetekben hetente egyszer, majd június 12-től már hetente két alkalommal közlekednek.

A június 22 és szerptember 22 közötti fő utazási szezonban viszont már hetente négyszer repül majd a SunExpress Antalya és Budapest között.

Júniusban néhány járatot nem saját repülőgéppel, hanem a litván Avion Express légitársaságtól személyzettel együtt bérelt Airbus A320-asokkal teljesít a légitársaság.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A budapesti mellett az Ankara – Berlin, Antalya – Prága, Antalya – Varsó, Izmir – Varsó útvonalakon is indít járatokat a légitársaság.

A SunExpress a Turkish Airlines és a Lufthansa vegyesvállalataként működő, 1989-ben alapított cég, flottájában 45 Boeing 737-es teljesít szolgálatot. A légitársaság menetrend szerinti és charterjáratokat is üzemeltet több mint száz útvonalon.

Fotó: AIRportal.hu