Bemutatta az ősszel érkező Airbus A330-900neo típusú repülőgépeinek kabinkialakítását a Condor.

Az új generációs, nagy hatótávú, szélestörzsű gépek fedélzetének berendezésekor a német szabadidős légitársaság a modern eleganciára, a tágasabb terekre, a kellemes atmoszférára és a kipihentebb állapotban megérkezésre helyezte a hangsúlyt.

A Condor Airbus A330-900neo gépein 310 utas repülhet, közülük 30 üzleti, 64 prémium turista, 216 pedig turista osztályon.

A csaknem 2 méter hosszú vízszintes fekhellyé alakítható üzleti osztályú ülések 1-2-1-es elrendezésben extra nagy lábtérrel és 17,3 hüvelyk képátlójú, 4K felbontású kijelzőkkel rendelkeznek.

Forrás: Condor

A prémium turista kabinrészben a turistához képest 15 centiméterrel nagyobb a széktávolság és így a lábtér, az ülések támlája jobban dönthető, több irányban állítható fejtámasszal és lábtartóval szerelték fel őket.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az ülések e két osztályon 2-4-2-es elrendezésben kapnak helyet, az utasok 13,3 hüvelykes, 4K felbontású monitorokon élvezhetik a fedélzeti szórakoztatórendszer tartalmait, amelyhez a saját Bluetooth-os fejhallgatók is csatlakoztathatók, valamint a saját mobileszközök kényelmes elhelyezésére szolgáló tartók is rendelkezésre állnak.

Egyben van a prémium turista és a sima turista kabinrész, és az ülések is majdnem megegyeznek, de előbbin a nagyobb a sortávolság, az ülések jobban dönthetők és van lábtartó. (Forrás: Condor)

Az A330neók fedélzetén szélessávú internethozzáférést is kínál a légitársaság, emellett az újabb gépeken már megszokott, a napszakhoz és a repülés fázisaihoz igazodó intenzitású és színű világítás teszi kellemesebbé az utazást.

Az új kabinberendezés 2022 őszén mutatkozik be az első A330neo érkezésével.

Ezt követően körülbelül havonta csatlakozik majd egy-egy újabb példány a flottához, leváltva a régi Boeing 767-eseket. A típus a 2022-es téli menetrendben elsőként a Dominikai Köztársaságba, Mexikóba és Seattle-be közlekedik majd.

Az A330neo már a légitársaság nemrég bemutatott, csíkos arculatában érkezik.