Code share megállapodást kötött az Emirates és a dél-afrikai Airlink, ennek köszönhetően a térségbe utazó, illetve onnan visszatérő utasok kényelmesen tovább utazhatnak 12 afrikai országba, valamint több mint 40 helyi és regionális úti célra – közölte lapunkkal a dubaji légitársaság.

Miután az Emirates újraindította dél-afrikai járatait, az együttműködésnek köszönhetően az utasok kényelmesebb átszállási lehetőségek közül választhatnak Johannesburgban, Fokvárosban és Durbanben.

Olyan helyi úti célok váltak elérhetővé, mint Bloemfontein, George, Upington, Nelspruit, Hoedspruit, Kimberley, Skukuza, Pietermaritzburg, Richards Bay, Sishen, Mthatha és Port Elizabeth.

Forrás: Emirates

Ezen felül az utasok a régióban könnyebben ellátogathatnak Gaborone, Kasane, Vilanculos, Lubumbashi, Dar es-Salaam, Entebbe, Maseru, Antananarivo, Pemba, Tete, Maun, Viktória-vízesés, Walvis Bay, Maputo, Windhoek, Harare, Lusaka, Ndola, Bulawayo és Livingstone városába.

Az Emirates és az Airlink járataira a dubaji légitársaság weboldalán vagy az utazási irodákban foglalhatnak jegyeket az utazni vágyók.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Airlink 2020-ban szakította meg 23 évig tartó franchise-megállapodását a South African Airways-zel, azóta önállóan működik és értékesíti jegyeit. A johannesburgi központú légitársaság flottájában több mint ötven regionális repülőgép teljesít szolgálatot, köztük 3 darab Embraer E170, 14 E190, 17 ERJ-135, 11 E140, 4 BAe Jetstream 41 és 4 Cessna 208B.

Forrás: Emirates