Hat újabb Plaza Premium Lounge megnyitását tervezi Európában a repülőtéri várókat, vendéglátóhelyeket és szállodákat is üzemeltető hongkongi cégcsoport, köztük a budapesti légikikötőben is.

A Plaza Premium Group a gatwicki egység megnyitásáról szóló közleményében jelentette be, hogy növelni kívánja jelenlétét Európában a következő hónapokban,
a cég Frankfurtban és Budapesten tervezi a következő exkluzív várói megnyitását.

A közlemény szerint kulcsfontosságú piacnak számító két reptéren 2021 végén megnyíló lounge ügyében később ad részletes tájékoztatást a vállalat.

Gatwick északi terminálján egy 1350 négyzetméter alapterületű, 190 vendég befogadására alkalmas Plaza Premium Lounge-ot nyitott meg a cégcsoport, ahol a megszokott szolgáltatások mellett a gyermekes családok számára is kínál külön helyiséget, valamint bevezette az érintésmentes „Smart Order” funkciót, amellyel a vendégek saját mobileszközük segítségével rendelhetik meg az ételeket és italokat.

Az 1998-ban alapított, hongkongi központú csoport London-Heathrow-n működő egysége a világ legjobb független reptéri várója címet nyerte el a Skytrax legutóbbi felmérésén. A Plaza Premium Group világszerte több mint 70 légikikötőben mintegy 250 egységet üzemeltet, köztük várókat, vendéglátóhelyeket és szállodákat is.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.