Címlap Címkék Embraer

Címke: Embraer

Felszállt az első áruszállítóvá alakított Embraer E190-es

Végrehajtotta szűzrepülését a brazil gyártó utasszállítóból átalakított E190F cargo repülőgépe.

Videó a Magyar Légierő első Embraer C-390-esének szűzrepüléséről

A brazil repülőgépgyártó kisfilmet tett közzé a Magyar Légierő első C-390 Millennium típusú szállítógépének egy héttel ezelőtt végrehajtott első repüléséről.

Levegőben a Magyar Honvédség első Embraer C-390-ese

A Magyar Légierő első C-390 Millennium típusú szállítógépe tegnap teljesítette első repülését Brazíliában, ezzel megkezdődött az átadást megelőző tesztelése.

Növelte átadásait az Embraer a piaci nehézségek ellenére

A brazil gyártó 181 repülőgépet adott át 2023-ban, ami 13 százalékkal haladja meg az előző évit, megrendelésállománya pedig 2018. óta a legmagasabb szintre emelkedett.

Dél-Korea lett az Embraer C-390 Millennium első ázsiai vevője

A Koreai Köztársaság légierejének új katonai szállítórepülőgépekre kiírt tenderét a brazil gyártó típusa nyerte meg.

Elkészült az első áruszállítóvá alakított E190-essel az Embraer

A brazil gyártó kisfilmben mutatta be, hogy mik voltak az E190-es típus első alkalommal elvégzett cargo-konverziójának fő mozzanatai.

A Porter Airlines 75 példányra növelte Embraer E195-E2-megrendelését

A kanadai légitársaság 25 darab Embraer E195-E2 repülőgépre vonatkozó vételi jogát hívta le, az új gépekkel Kanada több repteréről az USA-ba, valamint mexikói és karibi úti célokra tervez járatokat.

Megkapta az engedélyt a London-City reptér használatához a legnagyobb Embraer

Az Embraer E195-E2 megkapta az EU-s hatóság engedélyét a London belvárosához közel fekvő repülőtér speciális megközelítési eljárásaihoz.

Jelentősen növelte átadásait az Embraer az elmúlt negyedévben

A brazil gyártó 43 repülőgépet adott át az idei harmadik negyedévében, ez 30 százalékos növekedés a tavalyi azonos időszakhoz képest, és több fontos megrendelést is szerzett eközben.

A cseh légierő is az Embraer C-390-est választotta

Két Embraer C-390 Millennium katonai szállítógép beszerzéséről kezd tárgyalásokat Csehország hadserege és védelmi minisztériuma.

Négy Embraer E195-E2-est rendelt a Luxair

A légitársaság négy E195-E2-es vételéről állapodott meg a brazil gyártóval, emellett még két példányra opciót, háromra pedig vásárlási jogot szerzett, utóbbiakat a kisebb E190-E2-esre is konvertálhatja.

Embraer C-390-eseket szerez be Ausztria

Az osztrák védelmi miniszter közlése szerint Ausztria az Embraer C-390 Millennium típust választotta a kiöregedő Herculesek leváltására, eközben a Magyar Honvédségnek szánt első példány elektromos rendszereit tesztelte a gyártó.

Forgalomba állhat Kínában a legnagyobb befogadóképességű E2-es is

A brazil gyártó megkapta az új generációs hajtóművekkel felszerelt Embraer E195-E2 forgalomba állításához szükséges engedélyt a kínai hatóságtól.

Nyolc Embraer E2-essel bővíti flottáját a Royal Jordanian

A jordániai légitársaság négy-négy Embraer E190-E2 és E195-E2 repülőgépet szerez be, kettőt közvetlenül vásárol, hatot pedig lízingel.

Szerény teljesítménnyel zárta az első negyedévet az Embraer

A brazil gyártó összesen 15 repülőgépet adott át az év első három hónapjában, amelyből 7 volt kereskedelmi típus, a többi üzleti repülőgép.

Teljes képessége birtokában az Embraer C-390

A típus megkapta a teljes körű működési képességről szóló bizonyítványt a katonai célú repülőgépek tanúsításáért felelős brazil testülettől, a gyártó pedig átadta az ország légierejének hatodik példányát.

Hamarosan Budapestre is repülnek a most átadott utolsó Embraer E190-esek

Az Air Cairo üzemelteti az utolsó három legyártott korábbi generációs E190-est, a magyar utasok is repülhetnek rajtuk a low-cost légitársaság december 23-tól közlekedő Hurghada és Budapest közötti járatain.

Elhalasztotta az új generációs légcsavaros típusának programindítását az Embraer

A brazil gyártó közlése szerint a beszállítók egyelőre nem tudják teljesíteni a célkitűzéseket, gyanítható, hogy nem sikerült egyetlen hajtóműgyártóval sem megállapodni az elvárt erőforrás kidolgozásáról.

Bemutatta nulla kibocsátású repülőgépeinek terveit az Embraer

A brazil gyártó Energia-projektje a 19-30 utast szállító, hibrid-elektromos és hidrogén-elektromos meghajtású tervekre fókuszál.

Megduplázza Embraer-flottáját a Kanári-szigetek légitársasága

Öt E195-E2 megrendeléséről állapodott meg a Binter Canarias és az Embraer, az új generációs gépek a következő másfél évben csatlakoznak a meglévő öt példányhoz.

Forgalomba állhat Kínában az Embraer E190-E2

Megkapta az új generációs hajtóművekkel felszerelt Embraer E190-E2 a kínai forgalomba állításához szükséges hatósági engedélyt, hamarosan az E195-E2 ottani tanúsítási eljárása is lezárul.

Javult az Embraer teljesítménye, de még elmaradásban van

A januári leállás miatt még elmarad tavalyi gyártási ütemétől a brazil cég, de a harmadik negyedéves átadások már kedvezőbb képet mutatnak, megrendeléseinek értékét pedig 1 milliárd dollárral növelte.

Kevesebb Embraer KC-390-es szállítógépet kér a brazil légierő

Létrejött a megállapodás az Embraerrel, 22 helyett 19 példányt kér a hadsereg, és a módosították az átadási ütemezést is.

Embraer E195-E2-esekkel frissíti flottáját a belga TUI

A TUI Fly Belgium légitársaság három E195-E2-t bérel az AerCaptől, a Nordic Aviation Capital (NAC) pedig tíz E-Jet áruszállítóvá alakítására szerződött.

Építs karriert a Lufthansa Technik Budapestnél!

A vállalat egyedülálló, repülőgép-szerelői (CAT-A) karrierlehetőséget kínál pályakezdőknek és pályaváltóknak, amellyel elsajátíthatják a szakma fortélyait, egészen az alapoktól.
Hirdetés
Translate »