2017. július elsején indítja el A380-as szolgáltatását az Emirates a Francia Riviéra és Provence kapujába, Nizzába. A naponta közlekedő járattal Párizs után Nizza lesz az Emirates második franciaországi célállomása, amely az ikonikus kétszintest köszöntheti – közölte lapunkkal a cég.

Forrás: Emirates | © AIRportal.hu

Forrás: Emirates

Az Emirates jelenleg egy naponta közlekedő, Boeing 777-300ER-est üzemeltet Nizzába.

Az A380-as bevezetését az útvonalon tapasztalható 44%-os kapacitásnövekedés is indokolja. A mindkét irányban hetente kínált 3633 ülésszámmal az Emirates bármely más nemzetközi légitársaságnál több helyet kínál a Közel Keletre és tovább, ezzel is hangsúlyozva Nizza fontosságát a légitársaság globális hálózatában.

„Az Emirates közel 23 évvel ezelőtt, 1994. július 15-én indította nizzai szolgáltatását. Azóta mintegy kétmillió utas választott bennünket ezen az útvonalon – csak a tavalyi évben több mint kétszázezren repültek velünk. Örömünkre szolgál, hogy egy újabb város csatlakozik azokhoz a célállomásokhoz, amelyeket az Emirates A380-asokkal szolgál ki, és hogy az első légitársaságként indítjuk az ikonikus gépet Nizzába. Az A380-as szolgáltatás várhatóan tovább növeli a szabadidős és üzleti célból az év során Dél-Franciaországba utazók számát” – mondta el Thierry Antinori, az Emirates kereskedelmi igazgatója és alelnöke.

Július elsejétől az A380-as EK77-es járat Dubajból helyi idő szerint 8 óra 45 perckor indul és 13 óra 40 perckor érkezik Nizzába, míg az EK78-as járat Nizzából 15 óra 40 perckor indul és helyi idő szerint 0 óra 10 perckor érkezik Dubajba.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A többek között Auckland, Bangkok, Hong Kong, Mauritius, Szöul, Sanghaj, Sydney, Tajpej, Tokió irányából vagy irányába utazók egyetlen kényelmes dubaji átszállással a teljes útjukat A380-assal tehetik meg.

Stílusos érkezés az Emirates és a Monacair helikopter transzferével

A legjobb utazási élmény nyújtása iránti elköteleződése részeként az Emirates a Monacair társasággal partnerségben helikopter transzfert kínál a nizzai repülőtér és Monaco között, limuzin szolgáltatással kiegészítve az utasok célállomásáig.

A szolgáltatás a First osztály utasai számára ingyenesen, a Business osztályon utazók számára 79 euróért, Economy osztályú jegyekkel pedig 109 euróért érhető el.

Világszínvonalú szolgáltatás a 2016-os Skytrax díjátadón a világ legjobbjának választott légitársaságtól

Az Emirates üzemelteti az egyik legfiatalabb és legmodernebb flottát az iparágra jellemző 140 hónapos átlagéletkorhoz képest 61 hónapos átlagéletkorú repülőgépekkel.

A Dubaj-Nizza útvonalat kiszolgáló Emirates A380-as repülőgép magas szintű kényelmet és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt: összesen 519 helyet kínál három osztályos konfigurációban, 429 tágas Economy osztályú üléssel az alsó szinten, és 76 ággyá alakítható Business osztályú üléssel, valamint 14 First osztályú privát lakosztállyal a felső szinten. Az utasokat minden osztályon kényelmes utastér és a több nyelvet beszélő légiutas-kísérők által nyújtott kiváló szolgáltatás vár. A Business és First osztályú utasok igénybe vehetik az ingyenes sofőrszolgálatot és az Emirates globális repülőtéri lounge hálózatát is.

Minden Emirates járaton az utasok kényelmét szolgálja a nagyvonalú poggyász szabályozás, amely Economy osztályon akár 35 kilogrammos, Business osztályon akár 40 kilogrammos, First osztályon pedig akár 50 kilogrammos csomag feladását teszi lehetővé.

Az Emirates Skywards, a légitársaság díjnyertes hűségprogramja négy hűségszintet kínál a tagoknak – Kék, Ezüst, Arany és Platina –, exkluzív szolgáltatásokat biztosítva. A Skywards tagok Skywards Mérföldeket kapnak az Emirates-szel vagy a partner légitársaságokkal történő utazások után, illetve a programban részt vevő hotelek, autókölcsönzők, valamint pénzügyi-, szabadidős- és rekreációs-partnerek szolgáltatásainak igénybevételekor. A megszerzett Skywards Mérföldek számos módon beválthatók: repülőjegyekre az Emirates-nél és egyéb Emirates Skywards partner légitársaságoknál, upgrade-ekre, szállásra, kirándulásokra, vagy exkluzív vásárlásra.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!