Kibővítette a luxus lounge-ok használati jogosultságát az Emirates hűségprogramjának tagjai számára a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren. Az utasok felár ellenében immár vendégeikkel együtt igénybe vehetik a szolgáltatást, függetlenül attól, hogy a légitársaság mely osztályára szól a jegyük.

Forrás: Emirates | © AIRportal.hu

Forrás: Emirates

Az egyszeri látogatásra jogosító belépőt az Emirates Skywards hűségprogram tagjai és a szintén Emirates-szel utazó vendégeik vehetik majd igénybe. A Business osztályú utasok pedig egy upgrade lehetőséget kínáló díj ellenében a First Class lounge-okat is használhatják.

A Dubaji Nemzetközi Repülőtér A, B és C szatelitjeiben lévő hét Emirates lounge mindegyikében megtalálható a First osztályú és Business osztályú utasok számára fenntartott váró.

A Business lounge-okat 100 dollárért, a First Class lounge-okat 200 dollárért vehetik igénybe az arra jogosult utasok. A Business osztályon utazók 100 dollár ellenében kérhetnek upgrade-et a First Class várókba.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A belépőt megvásárló vendégek akár négy órán keresztül is élvezhetik a prémium lounge-ok nyújtotta kényelmet. A dubaji várókat jelenleg a First és Business osztályú utasok, valamint a Skywards hűségprogram Ezüst, Arany és Platina hűségszintű tagjai vehetik ingyenesen igénybe.

„Örömünkre szolgál, hogy a világ legjobbjai közé tartozó prémium lounge-ainkat egyre több utasunk veheti igénybe a dubaji központban. Döntésünket a várók hozzáférésének kibővítéséről az utasok visszajelzései ösztönözték, a bevezetést pedig alapos vizsgálat előzte meg annak érdekében, hogy továbbra is a már megszokott minőségű élményt biztosítsuk. Örömmel látjuk, hogy ennyi utasunk értékeli annak lehetőségét, hogy felár ellenében vendégeikkel együtt élvezhetik az utazás előtt a lounge-ok pihentető atmoszféráját és az ízletes fogásokat” – mondta Adel Al Redha, az Emirates alelnöke és működtetési igazgatója.

Minden Emirates várót a részletekre fordított gondos figyelemmel, elegáns építészeti megoldásokkal, stílusos belső terekkel, fából készült elemekkel és olasz bútorokkal alakítottak ki.

Az Emirates folyamatosan befektet a várók fejlesztésébe és megújításába. A B szatelitben található Emirates Business lounge a közelmúltban egy 11 millió dolláros átalakításon esett át. Az Emirates séfjei által frissen készített gourmet fogások mellett ingyenes bár szerviz, zuhanyzó, wellness részleg, borospince és a gyerekek számára kialakított játszósarok áll rendelkezésre. A felújított váróban emellett három, ingyenesen igénybe vehető egység, a Costa Coffee-val közösen megálmodott élménykávézó, a Voss Víz közreműködésével létrejött, egészségesebb ételeket és italokat kínáló Egészség-sarok, valamint egy exkluzív Moët & Chandon pezsgő lounge is várja az utasokat. A pezsgő lounge különlegessége, hogy a világ egyetlen ilyen jellegű bárjaként kizárólag az Emirates számára készült.

Dubaj First Class várói az A szatelit prémium szivar lounge-ával, a belépést követő a la carte étkezéssel és cipőfényező szolgáltatással nyújtanak felejthetetlen élményt.

Az Emirates a világ legnagyobb reptéri váró hálózatával rendelkezik. A dubaji hét lounge mellett további 33 található világszerte a nagyobb reptereken. A légitársaság jövőbeni tervei között szerepel a feláras belépés kiterjesztése Dubajon kívüli várókra is.

Nézd meg milyen az Emirates luxus-várója a dubaji reptéren

Forrás: CloudNine