Szinte az összes ukrajnai útvonalát eltávolította foglalási rendszeréből a Ryanair, az ír fapados már hosszabb távon sem számol az ottani járatainak újraindításával, törölték a Budapest és Kijev, Lviv valamint Odessza közötti összeköttetést is, viszont bekerült a kínálatba Burgasz.

Az Ukrajnában zajló háború kezdetén, február utolsó hetében a Ryanair csak felfüggesztette ottani járatait és a repülőjegyek értékesítését, azonban a konfliktus elhúzódásával ezen a héten belekezdett egy nagyobb újratervezésbe.

Az ír fapados az ukrajnai járatok kapacitását újraosztja a hálózatban, mint megírtuk, Budapestről két új útvonal, Varsó-Modlin és Alghero is elérhetővé válik a nyári menetrendben.

Ehhez jön hozzá a bolgár tengerparton fekvő Burgasz, ahova április 11-től hetente két járattal repül a magyar fővárosból a légitársaság.

A járatot a Ryanair-leánycég Buzz budapesti bázisú gépei repülik hétfőnként és péntekenként a délelőtti időszakban.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Fotó: AIRportal.hu

Az ír fapados légitársaság viszont szinte az összes ukrajnai útvonalát törölte a foglalási rendszerekből, de repülőjegyet venni arra a néhány útvonalra sem lehet, amely egyelőre még megtalálható a rendszerben.

A törölt útvonalak között szerepel a Budapest és Kijev, Lviv valamint Odessza közötti összeköttetés is.