Antalyai bázisán hat bérelt Airbus A320-assal növeli kapacitását a nyári időszakban a török Sun Express, a gépeket személyzettel együtt a litván Avion Express biztosítja.

A Sun Express hat Airbus A320-as béréléséről állapodott meg a máltai leánycéggel is rendelkező, litván Avion Express-szel, annak érdekében, hogy ki tudja szolgálni a főként az Európából a Török Riviérára utazók részéről mutatkozó, növekvő keresletet.

A gépeket személyzettel, karbantartással és biztosítással együtt, úgynevezett ACMI-megállapodás (Aircraft, Crew, Maintenance and Insurance) alapján veszi bérbe a török légitársaság.

Mind a hat Airbus A320-as a Török Riviéra legnagyobb városa, Antalya repülőterén működő Sun Express-bázisról teljesít majd járatokat a nyári időszakban.

Fotó: AIRportal.hu

Amint arról korábban beszámoltunk, a Sun Express május 25-től hetente háromszor (szerda, péntek és vasárnap), június 7-től szeptember végéig jellemzően hetente öt alkalommal (hétfő és szombat kivételével a hét minden napján) repül Antalyába Budapestről, októberben pedig ismét hetente háromszor.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A török légitársaság Boeing 737-800-as repülőgépei június 18. és október 2. között hetente egyszer, szombatonként Izmirbe is közlekednek Budapestről.

A Sun Express a Turkish Airlines és a Lufthansa vegyesvállalataként működő, 1989-ben alapított cég, flottájában 50 darab Boeing 737-800-as és 9 darab Boeing 737 MAX 8-as teljesít szolgálatot.

Fotó: AIRportal.hu