Az Air France a 2021/2022-es téli menetrendi időszakban Európában és a Karib-térségben is bővíti a kínálatot, összesen hat új összeköttetés válik elérhetővé, emellett hét, eddig csak nyáron kiszolgált célállomásra most már télen is el lehet jutni.

A francia légitársaság a téli időszakra Zanzibár, Colombo és Maszkat felé már bejelentette az új járatok megnyitását. Friss közleménye szerint pedig az október végétől március végéig tartó menetrendben a légitársaság Charles de Gaulle-ról, Orly-ról és Pointe-à-Pitre-ből is indít új járatokat Európába és az Egyesült Államokba.

Az európai hálózatban négy új célállomás válik elérhetővé: CDG-ről novembertől Tenerifére, decembertől pedig Rovaniemibe is repül majd az Air France, a járatokat 143 utas szállítására képes Airbus A319-esek teljesítik. Mindkét célállomás heti kétszer szerepel a menetrendben.

Párizs-Orlyról Berlinbe és Münchenbe is el lehet majd jutni október 31-től. A 131 üléses Airbus A318-asok minden nap közlekednek majd a két német város repterére, ahová az France – ahogy eddig is – CDG-ről ugyancsak közlekedik.

Fotó: Air France

Eddig csak nyáron volt elérhető, idéntől azonban már télen is el lehet jutni az Air France járatain Sevillába, Las Palmasba, Mallorcára, Tangerbe, Faróba, Dzserbára és Krakkóba is.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A francia légitársaság a Karib-térségben is indít új járatokat, Pointe-à-Pitre és két észak-amerikai város, Montreal, valamint New York között. Az Airbus A320-asokkal kiszolgált járatok hetente kétszer közlekednek november végétől.

A járatok menetrendje az aktuális utazási szabályok függvényében változhat. Az Air France azt javasolja az utasoknak, hogy indulás előtt ellenőrizzék az utazási szabályokat, és a szükséges dokumentumok listáját. További részletek az airfrance.traveldoc.aero oldalon találhatók.