Egyenruhás légiutaskísérők, biztonsági bemutató, fedélzeti kiszolgáló kocsi italokkal és harapnivalókkal – aki képtelen ezekre várni a következő repülésig, annak most Londonban az otthonához viszik az utazás illúzióját.

Egy céggel kötött együttműködés révén új szolgáltatást indít az Easyjet, az utazni vágyók otthona elé repítve a fedélzeti élmény néhány mozzanatát.

A Deliveroo munkatársai a brit diszkont légiutaskísérői egyenruhájába öltözve, a fedélzetről ismerős felszolgáló-kocsival érkeznek meg a házhoz, ahol az utcán vehető igénybe a szolgáltatás. A megrendelő választhat a fedélzeten is elérhető rágcsálnivalók és italok között, de aki kéri, annak a „légiutaskísérők” a fedélzetről ismert biztonsági bemutatót is megtartják.

A szolgáltatás azon lakosok számára elérhető, akik adakoznak az Age UK jótékonysági szervezetnek, London belvárosában élnek, elmúltak 18 évesek, és kitöltenek egy jelentkezést a Deliveroo honlapján.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Easyjet mellett más légitársaságok is próbálkoznak a repülés élményét a földön megteremteni: a Finnair fedélzeti menüt árusít szupermarketekben, míg a Singapore Airlines étteremmé alakította egyik Airbus A380-asát.