Idén is elindítja „My Emirates Pass” szolgáltatását az Emirates, amely a dubaji központú légitársaság járataira szóló beszállókártyákat exkluzív tagsági kártyává változtatja, lehetővé téve, hogy különleges leárazásokat és ajánlatokat vehessenek igénybe a magyar utasok. A beszállókártyával akár 50% kedvezményt is kaphatnak az Egyesült Arab Emírségekbe látogatók több mint 500 üzletben és szabadidős, nyaralós helyszínen – közölte a légitársaság.

Köszönhetően a kedvezménykártyának, a 2020. január 1-jétől március 31-ig Dubajba repülő Emirates-utasok többet kaphatnak kevesebbért.

Forrás: Emirates

Felfedezhetik az ország széles és vonzó kínálatát, beleértve az izgalmas víziparkokat, a pazar wellness centrumokat és a lenyűgöző bevásárlóközpontokat.

A népszerű boltokban és a nemzetközi divatmárkák üzleteiben akár 30%-kal olcsóbban vásárolhatunk, de élvezhetjük a felejthetetlen kulináris élményeket is féláron.

Az izgalmas szabadtéri kalandokat is átélhetjük kedvezményesen a kártyával, csakúgy, mint a világszínvonalú szállodák wellness szolgáltatásait.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A My Emirates Pass számos különleges előnyének felhasználásához egyszerűen csak fel kell mutatni az Emirates beszállókártyánkat és érvényes személyazonosító okmányunkat bármelyik résztvevő üzletben.

A My Emirates Pass-t elfogadó üzletek és szolgáltatók listáját, valamint az ajánlat részletes feltételeit a légitársaság weboldalán lehet megtekinteni.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!