A heti négy helyett csak három járatot üzemeltet a dél-koreai és a magyar főváros között a lengyel légitársaság június 3. és július 21. között.

Az LO 2001/2 számú járatok hetente 4 alkalommal, hétfőnként, szerdánként, csütörtökönként és szombatonként repülnek Szöul-Incshon és a Liszt Ferenc reptér között a nyári menetrendben.

A légitársaság azonban a június 3. és július 21. közötti hét hetes időszakban, a június 17-én kezdődő hét kivételével, hetente háromra csökkentette a járatok számát.

Június 6-án és 27-én, valamint július 4-én, 11-én és 18-án a csütörtöki járatok maradnak ki, június 15-én pedig a szombati járatpár nem közlekedik.

Fotó: AIRportal.hu

A varsói bázisú 787-8-asokkal és -9-esekkel teljesített, LO 2002 járatok helyi idő szerint 08:15-kor szállnak fel Szöulból, és 13:50-kor érkeznek meg Budapestre, majd LO 2001-es járatszámmal 15:55-kor indulnak vissza a dél-koreai fővárosba, és másnap 9:30-kor érkeznek meg az incshoni repülőtérre.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A légitársaság az AIRportal.hu kérdésére azt közölte, hogy
a járat menetrendjét a kereslet és az üzemeltetési okok miatt változtatták meg, hozzátéve, hogy a folyamatosan frissített menetrend a foglalási rendszerekben érhető el.

A Korean Air hetente négy alkalommal közlekedik az útvonalon, a hétfői, keddi, csütörtöki és szombati napokon Boeing 787-9 Dreamlinerekkel.

Ha érdekelnek Szöul látnivalói, olvasd el korábbi cikkünket a városról nevezetességeiről, a koreai háború múzeumáról, illetve az Észak- és Dél-Korea határán lévő fegyvermentes övezetről, itt pedig a LOT Budapest – Szöul járatának prémium turista osztályán nyújtott szolgáltatásokról is olvashatsz.