Bemutatta az idén év vége és 2027 között forgalomba álló 12 darab Dreamlinerének fedélzeti terveit a Hawaiian Airlines, a repülőgépeken a Leihōkū Suites üzleti osztállyal, valamint a helyi természeti és kulturális örökség inspirálta motívumokkal teremt igazi Hawaii-életérzést.

A légitársaság 300 férőhelyes Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépén mutatkozik be a Leihōkū (csillagfüzér) Suite nevű prémium kabin az üzleti osztályú utasoknak.

Az elhúzható ajtókkal, teljesen fekvő helyzetbe dönthető ülésekkel, 18 hüvelykes képernyővel, vezetékes és vezeték nélküli töltési lehetőséggel felszerelt mini-lakosztályból 34 kap majd helyet a fedélzeten, 1-2-1 elrendezésben.

Az utasok tehát minden ülésről közvetlenül a folyosóra léphetnek, az elhúzható ajtók és térelválasztók pedig nyugodt pihenést biztosítanak, ugyanakkor a középső üléseket a párban utazók összenyithatják.

A Leihōkū Suite kifejlesztése során a Hawaiian Airlines az első légitársaságként dolgozott együtt az Adient Aerospace-szel, amely a Boeing és az autóipari ülések terén világelső Adient vegyesvállalata.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A repülőgépek turistaosztályú kabinjában 266 Collins Aerospace Aspire ülés lesz, amelyeket ergonomikusan formázott hát- és kartámlákkal szereltek fel, könnyű és modern kialakításuknak köszönhetően az utasok nagyobb teret kapnak a vállak és csípő magasságában. A székeket 12 hüvelykes érintőképernyőkkel, USB-A és USB-C töltőportokkal szerelik fel.

A turistaosztályon 79 darab Extra Comfort helyet is kialakítanak, amelyek nagyobb lábtérrel és elektromos töltőaljzattal is rendelkeznek.

A fedélzet különleges hangulatát a szőnyegeken, üléshuzatokon és egyéb felületeken is visszaköszönő, Hawaii gazdag természeti világát idéző merész textúrák és kabin-dizájnelemek emelik magasabb szintre, a kabinvilágítás a sziget ihlette napfelkeltét és naplementét, valamint a csillagfényes égboltot idézi.

A Hawaiian a tervek szerint novemberben veszi át az elsőt a 12 Boeing 787-9 Dreamliner közül, a további példányokat pedig 2027-ig bezárólag.