Még nem tudni, mikor utazhatunk az Easyjettel Budapestről, de a járathálózatát június 15-től fokozatosan újraindító brit diszkont légitársaságnál már kidolgozták a személyzetre és az utasokra vonatkozó egészségvédelmi szabályokat. Erről tett közzé informatív videót a cég.

Amint korábban megírtuk, az Easyjet a tájékoztatása szerint június 15-én újraindítja bizonyos járatait, főként belföldieket fog teljesíteni Gatwickről, Bristolból, Birminghamből, Liverpoolból, Newcastle-ből, Edinburgh-ből, Glasgow-ból, Belfastból, Inverness-ből és a Man-szigetről.

Az Egyesült Királyságon kívül Franciaországban indulnak még járatok, Nizzából, CDG-ről, Toulouseból, Bordeuax-ból, Nantes-ból, Lyonból és Lille-ből. A belföldiek mellett pár nemzetközi összeköttetést is újraindít az Easyjet, például Genfből Lisszabonba, Portóba, Barcelonába és Nizzába közlekednek majd gépek.

A budapesti Easyjet-járatok újraindulásáról egyelőre nincs hír.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Your wellbeing this summer

We're restarting some flights from 15 June 2020. We have put a number of biosecurity measures in place to protect you, our aircrew and our ground crew. Watch the video to find out more.

Közzétette: easyJet – 2020. május 25., hétfő

Kapcsolódó cikk:

Életbe lépnek az EASA új légiközlekedési szabályai

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!