Hetente két járattal tér vissza az Air Baltic Budapestre, a Ryanair pedig novembertől indítja el járatait ugyanezen az útvonalon.

Az Air Baltic a legutóbbi menetrend-frissítés szerint június 1-től indítja el ismét a magyar fővárosba közlekedő járatait.

Egyelőre hetente kétszer, keddenként és szombatonként a délutáni időszakban közlekednek majd Airbus A220-as repülőgépei, ha a járvány miatti utazási korlátozások Magyarországon és Lettországban nem teszik lehetetlenné.

Forrás: Air Baltic

Mindeközben a Ryanair bejelentette, hogy a téli menetrend kezdetétől bázist nyit Rigában, a lett fővárosban két gépét állomásoztatja majd és 16 új útvonalat nyit, így összesen 30 viszonylaton kínál majd onnan járatokat.

Az új útvonalak között szerepel a Riga és Budapest közötti is, az ultra low-cost légitársaság november 1-től tette foglalhatóvá hetente három járatát.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A most elérhető menetrend szerint a Ryanair-csoport lengyel leánya, a Buzz rigai bázisú Boeing 737-esei repülnek majd Ferihegyre, hétfőnként és péntekenként a délutáni, szerdánként pedig az esti időszakban.

Fotó: AIRportal.hu