Félmillió karácsonyi menüt kínál járatainak fedélzetén és reptéri váróiban az Emirates az ünnepi időszakban, december 9. és 31. között.

Az ünnepi menüt a légitársaság a Dubaj és Új-Zéland, Ausztrália, Európa, az USA, Dél-Afrika, illetve a Fülöp-szigetek között közlekedő járatain szolgálja fel, ezen kívül december 15-től 41 reptéri várójában is különleges meglepetésekkel készül.

Fedélzeti menü

A turista osztályon utazók megkóstolhatják a díjnyertes séfek által készített pulykaszeleteket, amit burgonyapürével, zöldborsóval, bébirépával és áfonyaszósszal szolgálnak fel, desszertként pedig tejcsoki mousse-t fogyaszthatnak.

A turista osztály menüje (forrás: emirates.com)

Az első és üzleti osztályon helyet foglaló utasok barackkal töltött pulykamellet kapnak sültburgonyával, krémes kelbimbóval, pulykaszalonnával és áfonyaszósszal, a desszert itt a Mikulás ihlette csokoládé és csokis mézeskalács lesz. Az A380-asok első osztályán utazók a fedélzeti bárban további karácsonyi meglepetéseket találnak, mint a speciális koktél, a különböző ízesítésű trüffelek vagy a hóember formájú mézeskalács.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
A business és first class menü (forrás: emirates.com)

Ajándék a gyerekeknek

A fiatal utazókat külön meglepetések várják, hiszen a karácsonyi menü mellett többféle csokoládé és sütemény is kerül a tálcájukra, valamint meglepetésként megkapják a limitált darabszámban elérhető Lumi, a hóember figurát is.

A legkisebbek Lumival utazhatnak a fedélzeten (forrás: emirates.com)

Műsoron a Reszkessetek, betörők!

A fedélzeti szórakoztatórendszer is karácsonyi hangulatba kerül, hiszen elérhetők lesznek olyan filmklasszikusok, mint a Reszkessetek, betörők!, a Polar Expressz, a Rudolf, a piros orrú rénszarvas, illetve Az élet csodaszép.

Emellett természetesen a legújabb filmek is műsorra kerülnek, és aki zenével hangolódna az ünnepekre, az a karácsonyi lejátszási lista mellett fogyaszthatja el a különleges alkoholos italkollekcióból választott szíverősítőt.