A Qatar Airways a katari turisztikai hivatallal összefogva népszerűsíti az országot és 25%-os kedvezményt kínál minden repülőjegyre, amelynek Doha a végállomása. Emellett „Nyár Katarban” elnevezéssel számos szórakoztató programlehetőséget ígérnek azoknak, akik szívesen felfedeznék az öböl-menti országot.

A legtöbb utazó számára Doha egy “pár órás város”, ahol ha nem is csupán néhány órát, de legfeljebb 2-3 napot töltenek el, kihasználva a Qatar Airways nyújtotta stopover-lehetőségeket, kedvezményes luxus hoteleket és egyéb előnyöket, mint például a városnézés, amelyről már korábban is írtunk.

Az ország turisztikai hivatala a Qatar Airways-szel karöltve most azon dolgozik, hogy Dohát népszerű célponttá tegye 2019 nyarán, ahová az emberek azzal a céllal utaznak, hogy felfedezzék a Perzsa-öbölben fekvő országot.

Katarban számos izgalmas programot szerveznek az idén nyáron, ezért érdemes lesz meglátogatni (forrás: Qatar Airways)

“Az a célunk az idei nyári szezonra, hogy a világ minden tájáról látogatókat vonzzunk Katarba, akik megismerhetik az ország egyedülálló kultúráját és vendégszeretetét. Június 4-étől augusztus 12-éig a Nyár Katarban elnevezésű kezdeményezés révén a látogatók számos ünnepségen és programon vehetnek részt. Katar nemzeti légitársaságának és turisztikai tanácsának együttműködésében kedvezményes repülőjegyeket, utazási csomagokat és különleges repülőtéri szolgáltatásokat kínálunk a látogatóknak egész nyáron”- jelentette be Akbar Al Baker, a Qatar Airways vezérigazgatója és egyben a Katar Nemzeti Turisztikai Tanács főtitkára.

A koncertek, filmvetítések, fesztiválok, kiállítások és családi programok között bármely korosztály megtalálja majd a számára kedvező eseményt. Ebben az évben kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek a szabadtéri programokra is, mint a különböző sportesemények és kirándulások. A tervezett események listáját itt lehet megtekinteni.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A dohai Hamad repülőtérről itt, a város legfőbb látványosságairól pedig itt írtunk korábban.