A HungaroControllal közösen rendhagyó nyereményjátékot indítunk: Kérdezz, mi pedig válaszolunk!

FRISSÍTÉS: Kvízünk nyertesei, akiket a megadott e-mailcímükön is értesítünk:

  • Vadas Beatrix
  • Ládi Kornél
  • Buskó Csenge

GRATULÁLUNK!

Tegyél fel olyan – számodra érdekes – kérdéseket a légiforgalmi irányítók kiválasztási folyamatával, illetve képzésével kapcsolatban, amelyekre eddig nem találtál választ a HungaroControl karrieroldalán, vagy az AIRportalon közzétett korábbi cikkeinkben!

Természetesen a nyeremény most sem marad el! A kérdezők közül kisorsolunk három szerencsést, akik bepillantást nyerhetnek a légiforgalmi irányítás kulisszái mögé!

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Fotó: AIRportal.hu

A feltett kérdésekre mindenki első kézből, a HungaroControl szakértőjétől kap választ, a nyereményjáték lezárultával megjelenő cikkünkben.

A játék időtartama:
2022. január 19-től 2022. január 26. 20 óráig

Sorsolás és eredményhirdetés:
2022. január 27.

A nevezéshez töltsd ki helyesen az alábbi kérdőívet, amelyben beküldheted a kérdésed, illetve megadhatod az elérhetőséged (e-mail cím) is:

A kvízjáték szabályzata: A játékba történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A játékban azok vehetnek részt, akik pontos és valós adatokat adnak meg a nevezési űrlapban, valamint legalább egy kérdést feltesznek a légiforgalmi irányítók kiválasztási folyamatával vagy képzésével kapcsolatban. A beérkezett kérdéseket témakörönként csoportosítva, a kvíz lezárultával megjelenő cikkben válaszolja meg a HungaroControl szakértője. A sorsolást online elérhető véletlenszám-generátorral végezzük. A nyerteseket emailben értesítjük az űrlapon megadott email-címükön, míg az eredményt az AIRportal Facebook oldalán, illetve ebben a posztban hirdetjük ki. A nyertesek hozzájárulnak ahhoz, hogy a nevüket az AIRportal Facebook oldalán megosszuk, és az elérhetőségüket a HungaroControl Zrt. részére átadjuk a látogatás leszervezése érdekében. A nyertes tudomásul veszi, hogy a látogatáson csak az vehet részt, akinek a belépését az illetékes hatóságok/szervezetek engedélyezik. A nyeremény pénzre vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható, más személyre nem ruházható át. A nyeremény kisorsolásán és a nyertesek értesítésén túl az AIRportal Média Kft. más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény átadását követően egy héttel törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.

Vedd kezedbe az irányítást, jelentkezz légiforgalmi irányítónak most!

 

Ha úgy érzed, ezt a hivatást neked találták ki, jelentkezz most, hogy a tiéd legyen a világ egyik legkülönlegesebb állása!