London-Southendbe és Manchesterbe indít járatokat Budapestről az easyJet a 2018/19-es téli menetrendben.

London-Southend repülőterére 2018.november 2-től repül az easyJet Budapestről hetente kétszer, hétfői és pénteki napokon. A járatok a reggeli-délelőtti órákban közlekednek.

Manchesterbe 2018. november 5-től hetente két alkalommal, hétfőnként és péntekenként közlekednek az angol diszkont légitársaság repülőgépei. Hétfőnként a járatok a reggeli-délelőtti órákban, péntekenként délutáni-esti órákban közlekednek.

Az új járatokra már foglalhatók repülőjegyek 9-11 ezer forintos induló áraktól.

A Budapest – Manchester viszonylaton az easyJet új járata a Ryanairrel (heti 5 járat: K, Sze, Cs, Szo, V) és a Jet2-val (heti 4 járat: H, Cs, P, V) versenyez majd. Az új járattal együtt már heti 11 járat áll majd az utasok rendelkezésére Budapest és Manchester között, valamint a hét minden napján lesz legalább egy járat.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

London-Southend felé az angol Flybe légitársaság üzemeltet hetente három alkalommal közvetlen járatokat, a keddi, csütörtöki és szombati napokon a téli időszakra meghirdetett menetrend szerint. Az easyJet járatával együtt már hetente öt járat áll majd rendelkezésre, szerda és vasárnap kivételével a hét minden napján lesz járat Southenbe.

Az easyJet A320neo repülőgépe. (Fotó: AIRportal.hu)