A magyar utasoknak, különösen a Nyugat-Magyarországon élőknek kényelmes választás lehet az Austrian Airlines ma bejelentett Bécs – Fokváros közvetlen járata.

2017. július 6-án jelentette be az Austrian Airlines, hogy a légitársaság 2018. október 27-től 18 és fél éves kihagyást követően ismét repül a dél-afrikai Fokvárosba.

A járatok szezonálisak, azaz az európai téli menetrendben fognak közlekedni, amikor a déli féltekén nyár van.

A járatokat hetente kétszer teljesítik az osztrák légitársaság Boeing 777-200ER repülőgépei.

Az Airlineroute Blog információi szerint a járatokra 2017. októberétől lehet repülőjegyeket foglalni.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az OS 031-es számú járatok keddi és csütörtöki napokon 10:15-kor indulnak Bécsből és 22:40-re szállnak le Fokváros (Cape Town) repülőterén. Az osztrák légitársaság Boeing 777-esei szerdán és vasárnap nulla óra 20 perckor szállnak fel Fokvárosból és délelőtt 10:50-kor érkeznek vissza Bécsbe.

Az Austrian Airines 2000 áprilisáig közlekedtetett járatokat a Bécs – Johannesburg – Fokváros útvonalon, akkor a heti két járatot Airbus A340-esekkel repülték.

Az Austrian Boeing 777-ese Schwechaton. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

Az Austrian Boeing 777-ese Schwechaton. (Fotó: AIRportal.hu)


Tokióba is visszatér az Austrian

Az Austrian Airlines azt is bejelentette, hogy 2018. május közepétől újraindítja járatait Tokió Narita repülőterére.

A járat indítását még jóvá kell hagynia a kormányzatnak, de ha ez megtörténik, akkor hetente öt alkalommal repülnek majd Bécs és Tokió között az Austrian Boeing 777-200ER repülőgépei, a csütörtöki és szombati napok kivételével a hét minden napján.