Három, a légiforgalmi irányítók képzésével kapcsolatos egyszerű kérdésre adott helyes válasszal és egy kis szerencsével most hárman nyerhetnek exkluzív látogatást a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a repülőtéri irányítótoronyban!

Frissítés: Játékunk nyertesei: Szutor Márk, Lukács Evelin, Várhegyi Zsolt.

Gratulálunk! A nyerteseket a játékban megadott emailcímen értesítjük!

Fotó: AIRportal.hu

A kvízünkben feltett kérdésekre helyes választ adók közül három nyertest sorsolunk, akik egy előre egyeztetett időpontban részt vehetnek a HungaroControl Zrt. által szervezett exkluzív repülőtéri irányítótorony-látogatáson.

A játék időtartama:
2019. február 28-tól 2019. március 6-ig.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Sorsolás és eredményhirdetés:
2019. március 7.

A kvízbe történő nevezéshez töltsd ki helyesen az alábbi kérdőívet, add meg email címed és adataid:

A kvízjáték szabályzata: A játékba történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A játékban azok vehetnek részt akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot és a kérdésekre helyes választ adnak. A sorsolást online elérhető véletlenszám-generátorral végezzük. A nyerteseket emailben értesítjük az űrlapon megadott email címükön, az eredményt az AIRportal Facebook-oldalán és ebben a posztban hirdetjük ki. A nyertesek hozzájárulnak, hogy a nevüket az AIRportal Facebook oldalán megosszuk. A nyertesek hozzájárulnak, hogy elérhetőségüket a HungaroControl Zrt. részére átadjuk az irányítótorony-látogatás leszervezéséhez. A nyertes tudomásul veszi, hogy a látogatáson csak az vehet részt, akinek a belépését a repülőtérre és az irányítótoronyba az illetékes hatóságok/szervezetek engedélyezik. A nyeremény pénzre, vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható. A nyeremény kisorsolásán és a nyertesek értesítésén túl az AIRportal Média Kft. más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény átadását követően egy héttel törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.

Vedd kezedbe az irányítást, jelentkezz légiforgalmi irányítónak most!

Ha érdekel a légiközlekedés vagy a légiforgalmi irányítás és úgy érzed, megvan benned a szükséges motiváció,
küldd el a jelentkezésed a HungaroControl Zrt-hez, hogy a világ egyik legkülönlegesebb szakmájában dolgozhass!