Néhány helyes válasszal és egy kis szerencsével Lufthansa ajándékcsomagokat nyerhetsz a légitársaság magyarországi működésének 50. évfordulója alkalmából az AIRportal.hu-n!

Eredményhirdetés (2017.09.11.):

1. ajándékcsomagot nyerte: Wieser Orsolya (Ajándékcsomag tartalma: Lufthansa Airbus A350 XWB 1:250 snap fit modell, Lufthansa bögre, Lufthansa VR szemüveg, Lufthansa Airbus A350 XWB matrica)
2. ajándékcsomagot nyerte: Horváth Gyula (Ajándékcsomag tartalma: Lufthansa strandtörlölköző, Lufthansa teleszkópos szelfibot, Lufthansa kulacs, Lufthansa VR szemüveg, Lufthansa Airbus A350 XWB matrica)
3. ajándékcsomagot nyerte: Soóky Virág (Ajándékcsomag tartalma: Lufthansa hátizsák, Lufthansa esernyő, Lufthansa VR szemüveg, Lufthansa Airbus A350 XWB matrica)

Az összes nyeremény fotója megtekinthető az alábbi Facebook képgalériában.

Mindössze három kérdésre kell helyes választ adnod, hogy megnyerhesd a képeken látható Lufthansa ajándéktárgyakból összeállított csomagok egyikét a légitársaság magyarországi működésének 50. évfordulója alkalmából.

A játékban helyes választ adók közül három nyertest sorsolunk, akik az alábbi három ajándékcsomag egyikét kapják meg:

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
  1. ajándékcsomag: Lufthansa Airbus A350 XWB 1:250 snap fit modell, Lufthansa bögre, Lufthansa VR szemüveg, Lufthansa Airbus A350 XWB matrica
  2. ajándékcsomag: Lufthansa strandtörlölköző, Lufthansa teleszkópos szelfibot, Lufthansa kulacs, Lufthansa VR szemüveg, Lufthansa Airbus A350 XWB matrica
  3. ajándékcsomag:Lufthansa hátizsák, Lufthansa esernyő, Lufthansa VR szemüveg, Lufthansa Airbus A350 XWB matrica

A játék időtartama: 2017. szeptember 1. 19:00-től 2017. szeptember 8. 23:59-ig.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2017. szeptember 11-én, hétfőn.

A versenybe történő nevezéshez mindössze két dolgot kell tenned:

1. Likeold és oszd meg az alábbi bejegyzést a Facebookon:

2. Töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszolj helyesen a légitársasággal kapcsolatban feltett két kérdésünkre. Kérjük figyelj arra, hogy az adataidat pontosan add meg!
Ha nem tudod a válaszokat, olvasd el az Ötven éve Magyarországon a Lufthansa című cikkünket!

A játék szabályzata: A játékba történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A játékban azok vehetnek részt akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot és a légitársasággal kapcsolatos kérdésekre helyes választ adnak. A sorsolást online elérhető véletlen szám generátorral végezzük. A nyertest emailben értesítjük az űrlapon megadott emailcímén, az eredményt kihirdetjük az AIRportal Facebook oldalán. A nyereményt csak személyesen lehet átvenni Budapesten, a Liszt Ferenc nemzetközi Repülőtéren, egy a nyertessel előre, emailben vagy telefonon egyeztetett időpontban. Ha a nyeremény átvételével kapcsolatban a nyertes 10 napon belül nem jelentkezik, akkor új nyertest hirdetünk. A nyertes hozzájárul, hogy a nevét és a modell átvételekor készült fotóját az AIRportal Facebook oldalán megosszuk. A nyeremény pénzre, vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható. A nyeremény kisorsolásán és a nyertes értesítésén túl az AIRportal Média Kft. más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény átadását követően egy héttel törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói. A megnyerhető makett kis értékű, logózott reklámtárgynak minősül, ezért a nyeremény nem adóköteles. A nyeremény a Lufthansa jóvoltából kerül átadásra. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!