Az Emirates törzsutas-programjának Ezüst, Arany és Platina tagjai megőrizhetik tagsági szintjüket további 12 hónapig, és összegyűjtött mérföldjeik érvényességét is meghosszabbítja a légitársaság – írta lapunkhoz eljuttatott közleményében a cég.

Az Emirates a világon az elsők között vezette be törzsutas-programját 20 évvel ezelőtt, és mára 27 millió taggal büszkélkedhet – ebből 52 742 magyar. Mivel a koronavírus-járvány miatt sokan nem tudtak utazni, ezért a légitársaság úgy döntött, újabb kedvezményekkel lepi meg leghűségesebb utasait.

Az Emirates Skywards tagsági szinteket meghatározott időnként felülvizsgálják az utazások mennyiségének megfelelően.

A mostani bejelentés értelmében az Ezüst, Arany és Platina tagok további 12 hónapig megtarthatják jelenlegi tagsági szintjüket.

Vagyis, ha például valakinek 2021. március 31-én járna le az adott tagsági szintje, az automatikusan 12 hónappal meghosszabbodik, 2022. március 31-ig.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Forrás: Emirates

Az Emirates szintén meghosszabbítja a Skywards-mérföldek érvényességét azon összegyűjtött mérföldek esetén, amelyek lejárati dátuma 2020 áprilisa és 2021. június 30. közé esik. A Skywards mérföldek 11 hónappal előre beválthatók repülőjegyekre, magasabb utasosztályra és más kedvezményekre.

Az utasok a rugalmas foglalási szabályoknak köszönhetően a 2021. június 30. előtti utazásra vásárolt repülőjegyeiket átfoglalhatják, vagy két évvel meghosszabbíthatják az érvényességi időt.

Vagyis, ha valaki tavaszi utazásra vásárolt jegyet, de a járvány miatt mégsem tud utazni, külön költség nélkül átfoglalhat későbbi időpontra.

Az Emirates Skywards jelenleg négy tagsági szintet kínál: Kék, Ezüst, Arany és Platina. A törzsutasprogram tagjai repülőjegyek megvételével, hotelfoglalással, autóbérléssel és vásárlással gyűjthetnek mérföldeket a légitársaságnál és több mint 200 partnerénél. A mérföldek felhasználhatók repülőjegy vásárlásakor, hotelfoglaláskor, éttermekben, sport- és kulturális rendezvényeken és sok más, pénzért nem megvehető élményre.