Megújítja Boeing 777-200LR repülőgépeinek fedélzetét az Emirates. Az összesen 150 millió USA dollár értékű beruházás keretében a légitársaság már meglévő tíz nagyhatótávú repülőgépének fedélzetét újítja meg idén év végéig. Az első felújított példány március 6-án áll újra szolgálatba.

A Boeing 777-200LR gépek megújult fedélzetén teljesen kicserélték a business osztályt, 2-2-2-es elrendezésben teljesen vízszintesre dönthető, a légitársaság legújabb repülőgépein alkalmazott ülésekkel megegyező dizájnú, de többi repülőgépéhez képest két hüvelykkel szélesebb üléseket helyeztek el.

Minden business utas 23 colos képernyőn élvezheti az ICE fedélzeti szórakosztató rendszer szolgáltatásait, valamint egy saját minibár rendelkezésére áll.

A középső fej feletti csomagtárolókat elhagyta a légitársaság a business osztályon, ennek köszönhetően szellősebb és komfortosabb a térérzet, valamint kialakítottak egy mini loungeot is, mely egyedülálló a 777-200LR gépek fedélzetén.

A légitársaság felfrissítette a 777-200LR gépek turista osztályát is, az utasok ergonómiailag újragondolt, állítható fejtámlákkal rendelkező üléseken utazhatnak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A repülőgépek kétosztályos elrendezésben 38 business és 264 turista osztályú utast képesek szállítani.

Az Emirates felújított Boeing 777-200LR-jein ezzel megszűnik az első osztály, a repülőgépek utaskapacitása 266-ról 302-re bővül. A repülőgép az új kétosztályos fedélzettel 48-cal több turista utast szállíthat, mert a fedélzetről elhagyták a 8 első osztályú kabint és az eredetileg 42 üléses business osztály kapacitása 38-ra csökkent.

Az Emirates első felújított 777-200LR gépe a Dubaj – Fort Lauderdale útvonalon áll forgalomba március 6-án.