London-Gatwickről Barbadosra, Kingstonba és Montego Bay-be, Oslóból pedig Bangkokba repül a Norse Atlantic Airways a következő téli menetrendben.

Három Karib-tengeri úti célt vett fel London-Gatwickről elérhető hálózatába a Norse Atlantic Airways, amelyek a New York, Washington, Los Angeles, Boston, Orlando és Fort Lauderdale irányába elérhető hosszútávú útvonalaihoz csatlakoznak.

Ezzel kilencre bővül a diszkont légitársaság célállomásainak száma Londonból, így az ülőhely-kapacitást tekintve a második legnagyobb, hosszútávú járatokat üzemeltető céggé válik a gatwicki légikikötőben.

Forrás: Norse Atlantic Airways

A Norse Atlantic Boeing 787 Dreamliner repülőgépei Barbadosra 2023. október 29-től naponta, Kingstonba október 31-től heti háromszor, Montego Bay-be október 29-től heti négyszer közlekednek.

A légitársaság bejelentette azt is, hogy 2023. november 2-ától heti kétszer járatot indít Oslo és Bangkok között.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Norse Atlantic járataira az Easyjet, a Vueling és a Norwegian kínál átszállási lehetőséget Európán belül.

Kapcsolódó hír, hogy a Scandinavian Airlines Koppenhága és Bangkok közötti járatok indítását tervezi október végétől hetente három alkalommal, Airbus A350-es repülőgépeivel. A SAS utoljára a 2013/14-es télen közlekedett menetrend szerint a thai fővárosba.