Mindössze néhány kérdésre kell helyes választ adnod, hogy megnyerhesd a képen látható Air Berlin Airbus A330-as modellt 1:200 méretarányú modellt.

Játékunk nyertese Ancsin Zoltán. Gratulálunk!

A nyeremény a képen szereplő  Air Berlin Airbus A330-as modell eredeti csomagolásban. (Fotó: Air Berlin) | © AIRportal.hu

A nyeremény a képen szereplő Air Berlin Airbus A330-as modell eredeti csomagolásban. (Fotó: Air Berlin)

A játék időtartama: 2017. március 5. 18:00-től 2017. március 13. 23:59-ig.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2017. március 14-én, kedden.

A versenybe történő nevezéshez mindössze két dolgot kell tenned:

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
1. Likeold és oszd meg az alábbi bejegyzést a Facebookon:

2. Töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszolj helyesen a légitársasággal kapcsolatban feltett kérdéseinkre. Kérjük figyelj arra, hogy az adataidat pontosan add meg!

A játék szabályzata: A játékba történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A játékban azok vehetnek részt akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot és a légitársasággal kapcsolatos kérdésekre helyes választ adnak. A sorsolást online elérhető véletlen szám generátorral végezzük. A nyertest emailben értesítjük az űrlapon megadott emailcímén, az eredményt kihirdetjük az AIRportal Facebook oldalán. A nyereményt csak személyesen lehet átvenni Budapesten, a Liszt Ferenc nemzetközi Repülőtéren, egy a nyertessel előre, emailben vagy telefonon egyeztetett időpontban. Ha a nyeremény átvételével kapcsolatban a nyertes 10 napon belül nem jelentkezik, akkor új nyertest hirdetünk. A nyertes hozzájárul, hogy a nevét és a modell átvételekor készült fotóját az AIRportal Facebook oldalán megosszuk. A nyeremény pénzre, vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható. A nyeremény kisorsolásán és a nyertes értesítésén túl az AIRportal Média Kft. más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény átadását követően egy héttel törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói. A megnyerhető makett kis értékű, logózott reklámtárgynak minősül, ezért a nyeremény nem adóköteles. A nyeremény a Air Berlin jóvoltából kerül átadásra. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!