Az előző HungaroControl nyereményjáték nagy népszerűségére való tekintettel, a HungaroControl jóvoltából ismét nyerhettek! Mindössze néhány helyes válasszal megnyerheti valaki a képen látható HungaroControl ajándékcsomagot az AIRportal-on.

Játékunk nyertese: Nagy Nátániel. Gratulálunk!

A nyeremény a képen látható ajándékcsomag a HungaroControl logójával ellátott ajándéktárgyakkal. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A nyeremény a képen látható ajándékcsomag a HungaroControl logójával ellátott ajándéktárgyakkal.
(Fotó: AIRportal.hu)

Az ajándékcsomag Csontos János Őrangyalok című könyve mellett HungaroControl ajándéktárgyakat tartalmaz: 1 darab fém mini-termosz, repülőgép formájú fém kulcstartó, toll, jegyzetfüzet, érintőképernyő kezelő stick, nyakpánt, kihúzható belépőkártyatartó.

A játék időtartama:
2017. április 9. 13:00-tól 2017. április 13. 22:00-ig.

Sorsolás és eredményhirdetés:
2017. április 14-én, pénteken.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A versenybe történő nevezéshez mindössze két dolgot kell tenned:

1. Likeold és oszd meg az alábbi bejegyzést a Facebookon:

2. Töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszolj helyesen a légitársasággal kapcsolatban feltett kérdéseinkre. Kérjük figyelj arra, hogy az adataidat pontosan add meg!

Segítség a helyes válaszokhoz itt! Így választják ki a jövő légiforgalmi irányítóit

Két légiforgalmi irányító tanfolyamot is indít a HungaroControl 2017-ben. Az idei évben repülőtéri légiforgalmi irányítókat (tornyosokat) és radarirányítókat is képez a cég. A képzések 2017 szeptemberében indulnak, a jelentkezési határidő mindkét tanfolyam esetében 2017. április 17. A jelentkezőknek egy összetett kiválasztási folyamatban kell részt venniük, melynek végére dől el, hogy kikből lehet légiforgalmi irányító. A kiválasztási folyamatról Petrik Emesét, a HungaroControl szervezetfejlesztő munkatársát kérdeztük. Részletek…

A játék szabályzata: A játékba történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A játékban azok vehetnek részt akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot és a légitársasággal kapcsolatos kérdésekre helyes választ adnak. A sorsolást online elérhető véletlen szám generátorral végezzük. A nyertest emailben értesítjük az űrlapon megadott emailcímén, az eredményt kihirdetjük az AIRportal Facebook oldalán. A nyereményt csak személyesen lehet átvenni Budapesten, a Liszt Ferenc nemzetközi Repülőtéren, egy a nyertessel előre, emailben vagy telefonon egyeztetett időpontban. Ha a nyeremény átvételével kapcsolatban a nyertes 10 napon belül nem jelentkezik, akkor új nyertest hirdetünk. A nyertes hozzájárul, hogy a nevét és az ajándék átvételekor készült fotóját az AIRportal Facebook oldalán megosszuk. A nyeremény pénzre, vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható. A nyeremény kisorsolásán és a nyertes értesítésén túl az AIRportal Média Kft. más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény átadását követően egy héttel törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói. A megnyerhető makett kis értékű, logózott reklámtárgynak minősül, ezért a nyeremény nem adóköteles. A nyeremény a HungaroControl jóvoltából kerül átadásra. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.