A fapadosok között egyedülálló, hogy prémium várót nyitott az Easyjet, de a gatwicki létesítményt más légitársaságok utasai is használhatják.

A lounge a The Gateways by easyJet & No1 Lounges nevet kapta, és hivatalosan csütörtöktől fogadja a látogatókat az északi terminálban.

A belépéshez az Easyjet utasainak előre le kell foglalniuk egy idősávot a Holiday Extras menüpontban, vagy személyesen a repülőtéren. Egy-, kettő- vagy háromórás csomag vásárolható 18-32 fontért, átszámolva 7-14 ezer forintért.

Fotó: Easyjet

Gyors keresésünk alapján a kezdeményezés népszerű, vannak olyan időszakok, amikorra minden helyet eladtak.

A szolgáltatások között a hideg- és melegétel, valamint italok mellett szerepel a családi részleg, a játékszoba, illetve a kanapékkal berendezett terület. Az ételkínálat negyedévente változik majd.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A légitársaság szerint itt volt az ideje, hogy megnyissák első prémium várójukat, mert az üzleti utazás is kezd fellendülni, és a népszerű téli célállomásokra is egyre többen váltanak repülőjegyet.

Gatwick északi terminálján háromféle lounge érhető el, egyik sem légitársasági, hanem független cégek üzemeltetik. Ezekbe 40 font körüli összegért lehet belépni, de a tartózkodás nem időhöz kötött. Ehhez képest az Easyjet ajánlata kedvezőnek mondható.