2018. február 20-án adja át ünnepélyesen az Airbus az első kereskedelmi forgalomba álló Airbus A350-1000-est az indító légitársaságnak, a Qatar Airwaysnek. Ezen a típuson már a korábban bemutatott Qsuite üzleti osztályon foglalhatnak helyet a business-utasok. Hamarosan részletesen is bemutatjuk az új fedélzeti berendezést, de addig is pillantsunk be a Qsuite business osztályra a légitársaság korábbi videójának segítségével.

A Qatar Airways Qsuite néven mutatta be új Business Class terméket mutatott be a berlini ITB turisztikai kiállításon. A teljes kényelmet biztosító egyéni, vagy akár össze nyitható kabinok először a légitársaság új és felújított fedélzetű Boeing 777-300ER repülőgépein és az idén forgalomba álló Airbus A350-1000-eseken mutatkoznak majd be.

A más légitársaságok és az A380-asok első osztályain alkalmazott fülkék business osztályon történő bevezetésével a Qatar Airways egy új szintre emelte az üzleti osztályú utasok kiszolgálását. A Qsuite business classt az A380-asokon és a Boeing 787-eseken nem vezeti be a légitársaság, azonban a business-üléseket ezeken a típusokon is a Qsuite-hoz hasonló ülések váltják majd fel.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.