Halálos autóbaleset történt Budapesten, egy kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljának felvezető útján csütörtökre virradó éjjel – közölte az MTI a katasztrófavédelem a honlapján megjelent információk alapján.

Összetört személygépkocsi és mikrobusz a Liszt Ferenc-repülőtér 2-es termináljának felvezető útján 2018. március 8-ára virradó éjjel. A balesetben egy ember meghalt. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A tájékoztatás szerint a személykocsiba beszorult egy ember, a mentők megpróbálták újraéleszteni, de életét vesztette.

A kisbuszban utazó ember könnyebben megsérült, az egyik jármű fogalmi akadályt okoz az útszakaszon.

Az ORFK honlapján megjelent közlés szerint eddig tisztázatlan okból ütközött egy személygépkocsi és egy mikrobusz 2018. március 8-án 0 óra 30 perc körül Vecsés külterületén.

A Liszt Ferenc repülőtér 2-es termináljához vezető úton történt baleset következtében a személygépkocsit vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A mikrobusz sofőrje megsérült. A baleseti helyszínelés megkezdődött. Az érintett útszakaszt lezárta a rendőrség, a forgalmat szervizutakra terelték.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A police.hu-n reggel fél hatkor megjelent tájékoztatás szerint a rendőrök kora hajnalban befejezték a helyszínelést, feloldották a forgalomkorlátozást, az út ismét teljes szélességében járható.

A helyszíni fotók tanúsága szerint a kisbusz a Wizz Air személyzeteket is szállító alvállalkozóhoz tartozott.

A kisbusz az Opel Corsa személyautó bal oldalának ütközött neki, a nagy erejű ütközés következtében a személyautó az út melletti padkára sodródott, a kisbusz az út szélén, menetiránnyal szemben állt meg. Az érintett útszakaszon 30 km/h órás sebességkorlátozás van érvényben.

Ebben a kereszteződésben történt a baleset

Az AMS Repülőtéri Egészségügyi szolgálat Facebook oldalán megjelent poszt szerint a balesetben egy repülőtéri dolgozó veszítette életét.

Részvétünk az elhunyt kolléga családjának.

Mozgalmas éjszaka után vagyunk!Sajnos a baleset áldozata repülőtéri dolgozó, őszinte részvétünk az elhunyt családjának és kollégáinak!

Közzétette: AMS Airport Medical Service – 2018. március 7.