Az év végén távozik az angol low-cost légitársaság éléről Carolyn McCall az easyJet vezérigazgatója. A szakember a médiában folytatja pályafutását, az angol ITV televíziócsatornához igazol.

Carolyn McCall hét évig vezette az easyJetet, a szakember 2010 óta meghatározó szerepet töltött be a diszkont légitársaság megreformálásában és terjeszkedésében.

Vezetése alatt javult jelentősen nőtt az utasok száma és hűsége, valamint javult az utasélmény, melynek köszönhetően hatalmas pénzügyi sikereket könyvelt el a vállalat.

A cég megkezdte az utód keresését.

A napokban adtunk hírt arról, hogy Nagy-Britannia unióból való kilépése miatt osztrák üzemelési engedély megszerzésén dolgozik az easyJet, az európai és különösen a brit légitársaságok számára rengeteg kihívást és kockázatot jelentő Brexittel már biztosan új szakember vezetésével kell majd megbirkózzon a low-cost cég.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

B-J: Stelois Haji-Iannou, az easyJet alapítója és a márkanév tulajdonosa, mellette Carolyn McCall vezérigazgató. Nem mindig volt felhőtlen a kapcsolat kettejük között. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

B-J: Stelois Haji-Iannou, az easyJet alapítója és a márkanév tulajdonosa, mellette Carolyn McCall vezérigazgató. Nem mindig volt felhőtlen a kapcsolat kettejük között. (Fotó: AIRportal.hu)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!