A légitársaság heti háromról négyre növeli a kínai és a magyar főváros közötti járatainak számát, július közepétől már vasárnap esténként is repülnek Boeing 787-esei az útvonalon.

Az Air China legújabb menetrendfrissítése szerint július 14. és szeptember 1. között a jelenlegi heti három helyett négy járat közlekedik majd a Peking – Budapest útvonalon – derült ki az Aeroroutes menetrendelemző oldal bejegyzéséből.

A légitársaság Boeing 787-9 Dreamilinerei a hétfői, csütörtöki és pénteki napok mellett már vasárnaponként is repülnek majd az útvonalon.

Fotó: AIRportal.hu

Hétfőnként, csütörtökönként és péntekenként helyi idők szerint a CA 719-es járatok 03:15-kor szállnak fel Pekingből, és 7:35-re érnek Budapestre, majd CA 720-as számmal indulnak vissza 12:20-kor, és másnap hajnali 4:10-kor szállnak le.

Vasárnaponként a járatok CA 577-es számmal helyi idő szerint 14:10-kor szállnak fel Pekingből, és 18:30-ra érnek Budapestre, majd CA 578-as számmal 20:30-kor indulnak vissza, és másnap 12:20-kor szállnak le. Ezeket a járatokat is Boeing 787-9 Dreamlinerekkel teljesíti a légitársaság.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Amint januárban megírtuk, az Air China idén áprilistól bővítette heti kettőről háromra a járatai számát.

Az Air China Budapest mellett Athénba, Koppenhágába, London-Gatwickre és Isztambulba is bővíti kapacitását új járatok beiktatásával vagy nagyobb befogadóképességű típusokkal.