Még hat darab Boeing 777F áruszállító repülőgépet rendelt a DHL Express, ezzel a német gyökerű globális logisztikai szolgáltató vállalat légitársaságának a típusra szóló megrendelésállománya 28 példányra bővült.

A DHL Express 2018-ban adta le az első megrendelését a Boeing 777F típusra közvetlenül az amerikai gyártónak, majd ezt tavaly is tovább növelte, a most bejelentett 6 darabbal pedig 28-ra bővül a vállalat rendelésállománya a típusra, amelyből eddig 15 példányt állított forgalomba.

A nagy hatótávú és kapacitású áruszállító repülőgépekkel a német csomagszállító vállalat tovább erősíti a globális hálózatát, összekötve a Lipcsében, Cincinnatiben és Hongkongban működő fő elosztóközpontjait.

Forrás: DHL Express

A modern áruszállítók az ügyfeleknek nyújtott magas minőségű és hatékony szolgáltatás mellett hozzájárulnak ahhoz is, hogy a vállalat 2030-ra elérje célját az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése terén.

A Boeing a 777F programjának 2005-ös elindítása óta már több mint 300 példányt értékesített ebből az áruszállító változatból.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.