Új elsőosztályú mini-lakosztályokat mutat be Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépeinek fedélzetén az Oman Air.

Az Oman Air Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépein bevezetésre kerülő mini lakosztályok zárható ajtókkal és közel 140 centiméter magas elválasztó falakkal rendelkeznek majd.

A kabinokban teljesen vízszintes ággyá alakítható ülések lesznek, saját tárolókkal a kézipoggyász és a ruhák tárolására, saját minibárral és 22 collos monitorokkal.

Az utasok érintőképernyős távirányítóval irányíthatják az ülés funkcióit, kezelhetik a fedélzeti szórakoztatórendszert, de ezen kívül erről az egységről állíthatják a megvilágítás intenzitását, valamint elektromosan nyithatják/zárhatják az elválasztó paneleket és kapcsolhatják be a “ne zavarjanak” jelzést.

Természetesen a kabinban a saját eszközök töltésére szolgáló elektromos csatlakozó aljzat és két USB port is rendelkezésre áll.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Oman Air flotta és útvonalhálózat fejlesztési programja keretében a légitársaság 2022-re 70 repülőgépet üzemeltet és 60 célállomásra repül majd, mindeközben a cég fejleszti az utasoknak nyújtott szolgáltatásokat és a márka ismertségét, presztízsét is.