A Jumeirah Group szállodalánc saját várót alakított ki vendégeinek a Dubaji Nemzetközi Repülőtér 3-as terminálján.

Az impresszív, 250 négyzetméteres helyszínt azok az utasok vehetik igénybe, akik érvényes foglalással rendelkeznek a Jumeirah Group bármelyik luxusszállodájába, de a helyszínen is lehetőség van szobát foglalni és így belépőhöz jutni.

Forrás: Jumeirah Group

A várót a szállodalánc egyik fényűző elnöki lakosztályának stílusában rendezték be, nagy hangsúlyt fektetve a vendégélményre. Az új lounge számos kényelmi szolgáltatást kínál, biztosítva, hogy a látogatók felejthetetlen időt töltsenek el. Az étel- és italkínálat rendkívül bőséges, különböző nemzetek konyhái által ihletett.

Három zónát alakítottak ki: egy üdvözlő tér dedikált check-in és transzfer szolgáltatással, egy várótér és egy privát szoba VIP- és sajtóvendégeknek, amelyben külön személyzet támogatja a kényelmet. Két tágas, luxus fürdőszoba is található itt, zuhanykabinnal. Emellett a vendégeknek lehetőségük lesz elszállíttatni poggyászaikat abba a Jumeirah Group-hotelbe, amelyben szobafoglalással rendelkeznek.

Forrás: Jumeirah Group

A várót a többszörösen díjnyertes belsőépítész cég, a Bishop Design tervezte. Helyet kapott benne Mattar ibn Láhedzs emirátusi művész néhány alkotása, aki Dubaj és az Egyesült Arab Emírségek építészeti kultúrájának meghatározó szereplője. Ő tervezte a Jövő Múzeuma homlokzatán látható kalligráfiát is, amely nemrégiben egy Emirates-repülőgép festésére is felkerült.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az üzleti váró a 3-as terminál érkezési területén található, közel az Emirates Chauffeur Services zónához.

Forrás: Jumeirah Group