Új arculatot kap a British Airways First Class: a brit légitársaság fejleszti az első osztályú utasainak kényelmére kialakított kabintermékét új pizsamákkal, kozmetikumokkal, ételekkel, valamint tányérokkal-poharakkal.

Megújult szolgáltatásokkal és menüvel várja március 31-től az első osztályú utasait a British Airways First Class. A légitársaság öt év alatt nagyjából 6,5 millió fontot költ felújításokra, új kabinberendezésekre, a szolgáltatások javítására.

Az első osztályon új férfi és női hálóruhákat kapnak az utasok, a brit divatcég, a Temperley London tervezte ezeket. Emellett megújulnak a takarók és a párnák, valamint a kényelmi csomag is, helyet kapnak benne az ELEMIS kozmetikai cég termékei.

Az új pizsama és kényelmi csomag (Forrás: British Airways)

Az első osztály utasai teljesen megújult, a la carte menüből választhatnak ételeket, amelyek kifejezetten a brit vidék ízeire fókuszálnak. A fogásokat mostantól kínai porcelánból készült tányérokon szervírozzák, amelyet a híres brit konyhai dizájner, William Edwards álmodott meg.

Az új teríték tele finomságokkal (Forrás: British Airways)

A menüről választható lesz továbbá szendvics, péksütemények, és természetesen tea is, amelyből az elengedhetetlen öt órait is felszolgálják a fedélzeten. Emellett természetesen széles italkínálat érhető majd el, ráadásul az utasok hamarosan Dartington kristálypohárból szürcsölhetik a pezsgőt vagy a whiskyt.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Dartington kristálypohár (Forrás: British Airways)

A fedélzeti szórakoztatórendszerben pedig természetesen megmarad a széles körű kínálat: a légitársaság több mint ezer órányi tartalommal várja az utasait.

Az első osztályon utazóknak belépést biztosítanak a Heathrow 5-ös terminálján található First Wingbe, amelyet 2017-ben újítottak fel: itt sorban állás nélkül becsekkolhatnak, és azonnal a légitársaság exkluzív várójában találhatják magukat.

A légitársaság és elődei fennállásának századik évfordulója tiszteletére nem csak a flottáját és a szolgáltatásait fejleszti a cég, de több repülőgépük is retro festést kapott a jubileumra.