Az Emirates eddig is kínált különböző típusú üzleti osztályú jegyeket, de most egy újabb jegyfajta kerül a kínálatba, a Special Business, amely az eddig megszokott szolgáltatást nyújtja a levegőben, azonban a földön a megszokottnál sokkal kevesebbet.

Kétségkívül luxus körülményeket kínál az Emirates üzleti osztálya az utasoknak, a kényelmes, teljes körű kiszolgálást nyújtó, szépen kialakított kabinrészben, ám a jegyek ára igen borsos tud lenni.

Az új, Special Business tarifájú jegyek hozzák az eddig megszokott, magas szintű ellátást a repülőgép fedélzetén, ám a földön minden más, extra igényeket kielégítő szolgáltatás nem jár a jegy mellé – cserébe olcsóbb.

Az Emirates korábbi business jegytípusaihoz (Saver, Flex, Flex Plus) járt a sofőrszolgálat, a lounge-belépő és a gyorsított biztonsági ellenőrzés, a Special azonban nem tartalmazza ezeket, ahogy az előre kiválasztott ülőhelyet sem, és mérföldekkel sem lehet igényelni az első osztályra való upgrade-et, illetve a gyűjthető mérföldek száma is kevesebb.

A Business Class jegyek árai és szolgáltatásaik (Forrás: Emirates / onemileatatime.com)

A Special Business egyelőre az Emirates kevés járatán érhető el, a légitársaság teszteli, hogy van-e igény az olcsóbb ám kevesebb szolgáltatást tartalmazó jegyárkategóriára.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.