Dubajból Santiago de Chilebe indít járatot az Emirates. Ez lesz az öböl-menti légitársaság negyedik dél-amerikai útvonala.

Az új dél-amerikai járat július 8-tól hetente ötször közlekedik majd, azonban nem közvetlenül repül Santiago de Chilebe, megáll Sao Paulo-Guarulhos repterén.

Ezzel Brazília irányába már hetente tizenkétszer közlekednek majd az Emirates gépei, Dél-Amerikában pedig négy különböző úticél lesz elérhető Dubajból.

A képen látható 777-200ER-t már kivonta a légitársaság, de az erősebb hajtóművel felszerelt LR változatból még repül néhány a flottában. (Fotó: AIRportal.hu)

Míg azonban a Dubaj – Sao Paulo útvonalon Airbus A380-asokat vet be a légitársaság, addig Santiago de Chile felé két osztályos székezésű Boeing 777-200LR-eket használ majd a cég.

Az Emirates nemrég észak-amerikai útvonalain is bővítéseket jelentett be, ez magában foglalja közvetlen járat indítását Newark repterére, Orlando és Fort Lauderdale irányába pedig heti öt helyett napi járat indítását – erről itt írtunk.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.