Tovább emeli fedélzeti szolgáltatásainak színvonalát a Delta: a nemrég átadott A330-900neo repülőgépeken már az újabb generációs szórakoztatórendszerrel találkozhatnak az utasok.

Az új Delta One fedélzeti szórakoztatórendszer az eddiginél sokkal inkább személyre szabott lesz, ahhoz hasonló, mint amihez az otthoni eszközeinken vagy a telefonunkon vagyunk szokva. 

A továbbfejlesztett érintőképernyőkőn könnyen és gyorsan navigálhatunk. A felület keresőrendszere intuitívabb lett, így egyszerűbb megtalálni azt, amire kíváncsiak vagyunk, és keresés során további ajánlásokat dob fel a rendszer.

A fedélzeti szórakoztatórendszer sokkal modernebb lett (forrás: Delta)

A repüléskövető valós idejű adatokat oszt meg a repülőgép helyzetéről, közben lehetővé téve az utasoknak, hogy “kapcsolatba lépjenek a világgal, amely felett éppen elrepülnek”. 

Utazási osztálytól függően három különböző méretű képernyővel találkozhatunk (forrás: Delta)

A fedélzeti képernyőnek nem csak a felbontása lett nagyobb, de a mérete is: a turista osztályon 10,1, az üzleti osztályon 13,3, az első osztályon pedig 18,5 hüvelykes képernyőkkel találkozhatunk. 

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az utasok nem fognak unatkozni a fedélzeten: a több, mint 300 film és 500 sorozatepizód mellett ingyenes podcastok és Linkedin Learning kurzusok állnak rendelkezésükre, így összeköthetik a kellemeset a hasznossal.

Nem túlzás kijelenteni: a Delta valóban arra törekszik, hogy az utasainak minél színvonalasabb szolgáltatást nyújtson: májusban ingyenes fedélzeti wifit tesztelt, júniusban felturbózta a kényelmi csomagját, nemrég pedig bejelentették, hogy hamarosan minden utas üdvözlő koktélra és bisztró stílusú felszolgálásra számíthat a fedélzeten.