Újít fedélzeti kiegészítőin a British Airways: hosszú távú járatai turista kabinjában új takarókat, párnákat és fejtámlát mutatott be.

Új, fehér fejtámla huzatot, világoskék, halszálka mintás párnát és szintén világoskék, puha gyapjúból készült takarót mutatott be a British Airways, amelyek minőségi anyagokból készültek, hozzájárulva az utasok kényelméhez a hosszú távú repülőutakon.

Az új kényelmi termékek a légitársaság World Traveller nevű, hosszú távú járatokon lévő turista kabinrészében debütáltak. A Heathrow-ról induló járatokon már most elérhetők, a Gatwickről induló járatok fedélzetén pedig március elsejétől.

A lecserélendő fedélzeti takarókat a légitársaság egyesült királyságbeli és tengerentúli jótékonysági szervezeteknek adományozza.

Forrás: British Airways

“Azt szeretnénk, hogy az ügyfeleink kényelmesen utazhassanak járatainkon, a legtöbbet kihozva új, puha fedélzeti berendezési tárgyakból, széles filmválasztékunkból, valamint a négy fogásos World Traveller-menüből” – jelentette ki a British Airways egyik képviselője. Azt is hozzátette: céljuk az, hogy az utasok felfrissülve és kipihenten érkezzenek meg a célállomásra.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A British Airways 6,5 milliárd brit fontot fektet az ügyfélélmény-fejlesztésére a következő öt évben. Korábban már írtunk arról, hogy önvezető poggyász-szállító járműveket teszteltek a pontosság növelése érdekében, VR-technológiát próbáltak ki az első osztályú kabinokban, könnyű ülések fejlesztésén dolgoznak, és nagysebességű wifivel tervezik felszerelni a teljes flottát.