Manchestertől egészen Teneriféig majszolt egy doboz chipset egy utas az Easyjet járatán, hogy ne kelljen maszkot viselnie a fedélzeten, a légitársaság szerint minden rendben volt ezzel.

Az utas saját állítása szerint semmi problémája nincs a maszkviseléssel, csak így akarta próbára tenni a légitársaságoknak a járvány terjedését fékező szabályait.

A legtöbb európai légitársaságnál ugyanis kötelező a maszk viselése a repülés teljes időtartama alatt, de az étkezés és italfogyasztás idejére az utasok természetesen levehetik.

Hősünk egy doboz Pringles társaságában szállt fel az Easyjet járatának fedélzetére Manchesterben, és
kiszámolta, hogy a dobozban lévő nagyjából 100 darab chips mindegyikét mintegy két és fél percen keresztül kell majszolnia, hogy mentesüljön a maszkviselés alól a repülés szinte teljes időtartama alatt.

A maszkját csak arra a mindössze tíz percre vette fel, amíg egy alkalommal kiment a mosdóba, és amikor elővette a csomagját a fej feletti tárolóból – számolt be közösségi média oldalán az utas, amit aztán több brit portál is felkapott.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az üggyel kapcsolatban a légitársaság mindössze annyit közölt, hogy a fedélzeten elhangzó közleményekben egyértelműen tájékoztatják az utasokat a maszkviselésre vonatkozó szabályokról, és légiutas-kísérők kiemelten figyelnek arra, hogy minden utas betartsa azokat. A konkrét esetben a személyzet nem jelentett problémát az utas viselkedésével kapcsolatban.

Érdekes és friss légiutazással, légiközlekedéssel kapcsolatos hírekért kövesd a Facebook oldalunkat!

Excellent purchase … " British tourist makes tube of Pringles last four hours to avoid wearing coronavirus face…

Közzétette: Ciprian Mocanu – 2020. szeptember 5., szombat