Először került Versace kényelmi csomag egy repülőgép fedélzetére, ezzel a Turkish Airlines bebizonyította, hogy vezető légitársaságok csoportjába kíván tartozni. A business osztály mellett az economy üléseken is újdonságok várják az utasokat.

Újfajta kényelmi csomagokat kínál nemzetközi járatain a Turkish Airlines: a business osztályra nem kisebb márka, mint a Versace termékei kerültek, ezzel
a török légitársaság lett az első, amely a luxusmárka nevével fémjelzett csomagot kínálja fedélzetén.

(Forrás: Turkish Airlines)

A Versace kényelmi csomagjából külön készültek a nők és a férfiak számára elérhető darabok. A női csomagok két különböző dizájnban és négy színben érhetőek el a fedélzeten, és tartalmaznak többek között füldugót, hajgumit, kényelmes zoknit és szemmaszkot, valamint a luxusmárka által forgalmazott testápolót, ajakápolót és spray-t.

A Turkish Airlines új, Versace kényelmi csomagja (Forrás: Turkish Airlines)

A férfiaknak készült kényelmi csomagok két színben érhetőek el, és a klasszikus tartalmon kívül a Versace Eros márkájú termékeit tartalmazza.

A business class mellett az economy kényelmi csomagjai is megváltoztak. A légitársaság a Mandarina Duck nevű, utazási kiegészítők készítésére szakosodott cég termékeit helyezte el a turista osztályon, hosszú távú járatain.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
A Turkish Airlines economy osztályán elhelyezett kényelmi csomagja (Forrás: Turkish Airlines)

Az economy kényelmi csomagjai öt színben érhetőek el, és tartalmaznak szemmaszkot, fogápolási eszközöket, ajakbalzsamot, füldugót, zoknit és papucsot.