Mostantól a KLM bármelyik repülőgépén virtuális túrát tehetünk: a legkisebbtől a legnagyobbig, bennük pedig a konyhától egészen a pilótafülkéig.

Az utasok bepillantást nyerhetnek a flotta repülőgépeinek teljes fedélzetére, beleértve a kisebb Embraereket, a Boeing több típusát, így a Dreamlinert és köztük a legújabb B787-10-est, illetve az Airbus 330-asokat.

A KLM összesen 14 virtuális túrát kínál, és amellett, hogy az utasok is közelebbről megismerhetik a légitársaság flottáját, a szolgáltatás a személyzetnek, például a takarítóknak is nagy segítséget nyújt, akik korábban még nem találkoztak mondjuk a B787-10-es repülőgéppel. Emellett az új személyzet kiképzésekor is használható.

A Boeing 787-10 fedélzete virtuális túrán (forrás: blog.klm.com)

A KLM a virtuális túrákon ráadásul olyan helyeket is megmutat a kíváncsi utasoknak, amelyeket egyébként ritkán van alkalmuk megfigyelni, például a pilótafülkét vagy a konyhát, meglepetésként pedig elrejtettek néhány különleges elemet is.

Ilyen például egy menü a Boeing 787-10-es fedélzetén, de a gépek új funkcióival is megismerkedhetnek az utasok. A 14 virtuális túra elérhető a KLM oldalán.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.