Legidősebb munkatársát köszöntötte az Easyjet, a 73 éves Pam Clarkot a 45 év feletti légiutas-kísérők toborzókampányának nagykövetévé nevezte ki a légitársaság.

Pam Clark Nagy-Britannia egyik legidősebb légiutas-kísérője, a korábban fodrászként dolgozó hölgy két évtizede, 53 évesen az Easyjet madridi járatán döntött úgy, hogy valóra váltja gyermekkori álmát, és jelentkezett a légitársasághoz a fedélzeten kapott szórólapon megadott elérhetőségeken.

Pam az Easyjet legidősebb alkalmazottja, az elmúlt 20 évben 800 000 utast fogadott 4500 járat fedélzetén.

A nagymamát, aki hamarosan dédnagymama is lesz és a törzsutasok „Nana Pam”-ként ismerik, 73. születésnapján egy repülőgép formájú tortával köszöntötte az Easyjet, valamint a 45 év feletti légiutas kísérők toborzásának nagykövetévé nevezték ki.

A légitársaságnál a tavaly indult kezdeményezésnek köszönhetően 10 százalékkal nőtt a 45 év felettiek száma a személyzet tagjai körében, és 160 százalékkal a 60 év felettieké. Az Easyjet 2022-ben végzett kutatása szerint a 45 éves és idősebb szülők 78 százaléka szeretne új kihívást vállalni, amint gyermekei kirepülnek a fészekből.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Forrás: Easyjet